Arda Turan, Sinem Kobal'la Barışmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Arda Turan, Sinem Kobal'la Barışmak İstiyor

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Sinem Kobal'la barışmak için annesini devreye soktu.

03.01.2014 07:53  Güncelleme: 08:58

Atletico Madrid'in milli yıldızı Arda Turan, son zamanlarda adını magazin haberleriyle duyurmaya başladı. Yıldız futbolcu "Sarı fırtınam" dediği Sinem Kobal'la barışmak için annesini devreye soktu.

ANNESİNİ DEVREYE SOKTU

Arda Turan, sayısız kez ayrılıp barıştığı Sinem Kobal'dan yine kopamadı. Ünlü futbolcu, geçtiğimiz günlerde bir programda "Sarı fırtınam" diye söz ettiği eski nişanlısıyla barışmak için her yolu deniyor. Turan, yakın dostlarının çabası yetersiz kalınca son çare olarak ailesini de devreye soktu.

ARDA'NIN TELEFONLARINA ÇIKMIYOR

Anne Yüksel Turan, müstakbel gelinini oğluna dönmesi için ikna etmeye çalışıyor. Sinem Kobal cephesinden gelen haberler ise umut verici değil. Ünlü oyuncunun yakınları, Kobal'ın evliliğin yılan hikayesine dönmesinden sıkıldığını, bu kez çok kırıldığını ve Arda Turan'ın telefonlarına çıkmadığını söylüyor.

Arda Turan, Sinem Kobal\'la Barışmak İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan, Sinem Kobal'la Barışmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ARABACI: ALLAH GÖSTERMESİN NE KÖTÜ BİR ŞEY... YA ARDA YAKIŞIKLI BOYLU BOSLU TİPLİ PARALI ADAMSIN... NE İŞİN VAR BU KIZLA... HOŞUNA MI GİDİYOR FİLMLERDE BAŞKA ERKEKLERLE ÖPÜŞMESİ 12 21 Yanıtla
  • ender özerdem: Haberi okudum ve bir sonuç çıkartamadım..Sayısız kere ayrılıp tekrar kavuşmuş'sarı fırtınaya'..Hem sarı hem fırtına..kime esiyorsa bizene..bu magazin de değil artık ne haberi..Fırtınayı arayıp barışmı diyelim,git birazda başka yerde es mi diyelim,yoksa ardaya sende çalım atma artık evlen mi diyelim..biraz daha açık yazarsanız sevinirim 9 5 Yanıtla
  • berke: hayırlısı ne ise o olsun ne diyelim 6 0 Yanıtla
  • irem aydın: barışın yeter artık ya çok üzülüyorum :( 0 0 Yanıtla

Advertisement