Arda Turan resmen delirdi: Rakip takımın kulübesini bastı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Arda Turan resmen delirdi: Rakip takımın kulübesini bastı

Arda Turan resmen delirdi: Rakip takımın kulübesini bastı
02.12.2025 13:44

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, Kryvbas maçında yaşadığı tartışma nedeniyle sarı kart gördü. Turan, maç sonrası verdiği tepkide pişmanlık duymadığını belirtti. Turan'ın tartışmanın aileyle ilgili söylenen sözlerden kaynaklandığını ifade etti. Bu sezon ligde 4. sarı kartını gören Turan, bir sonraki Kolos maçında takımının başında yer alamayacak.

Ukrayna Premier Lig'in 14. haftasında lider Shakhtar Donetsk, sahasında Kryvbas'ı ağırladı. Mücadele 2-2 sona ererken karşılaşmada en çok konuşulan olay Arda Turan'ın tepkisi oldu.

RAKİP KULÜBEYİ BASTI

İkinci yarının başında tansiyon yükseldi. 47. dakikada Arda Turan, rakip takımın teknik ekibiyle sözlü tartışmaya girdi ve adeta çılgına döndü. Turan'ın doğrudan rakip yedek kulübesine kadar giderek sert bir şekilde tepki gösterdiği görüldü. Bu davranışı sonrası hakem teknik direktöre sarı kart çıkardı.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Karşılaşmanın ardından olaylı pozisyonla ilgili konuşan Arda Turan, tartışmanın aileyle ilgili söylenen sözlerden kaynaklandığını belirterek, "Duygular yükseldiğinde bazı kırmızı çizgiler vardır. Aile ya da yakınlarla ilgili söylenen sözler her koşulda yakışıksızdır. Bu yüzden tepkim abartılı olsa bile benzer durumlarda yine tepki veririm. Bundan asla pişmanlık duymam" dedi.

4. SARI KART, 1 MAÇ CEZA

Ukrayna basınına göre Turan, bu sezon ligde 4. sarı kartını görmüş oldu ve otomatik olarak bir maç men cezası aldı. Bu nedenle Arda Turan, Shakhtar Donetsk'in bir sonraki Kolos maçında takımının başında yer alamayacak.

Son Dakika Spor Arda Turan resmen delirdi: Rakip takımın kulübesini bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Depechs Modes Depechs Modes:
    Kadını bitirdiler 2 side yurt dışına kacti 3 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement