Arda Güler'e nazar değdi! Kamptan apar topar ayrılıp geri döndü - Son Dakika
Spor

Arda Güler'e nazar değdi! Kamptan apar topar ayrılıp geri döndü

Fenerbahçe'de 20 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, menisküs sakatlığı geçirmesi nedeniyle takımının ABD kampından ayrıldı. Kulübun yaptığı açıklamada 18 yaşındaki oyuncunun Madrid'e geri döndüğü bildirildi. Teknik direktör Ancelotti, Güler'in bu gece Barcelona ile oynanacak El Clasico'da kadroda olmayacağını belirtmişti.

29.07.2023 20:18  Güncelleme: 22:14

Real Madrid'in hocası Ancelotti, genç yetenek Arda Güler'in bu gece Barcelona ile oynanacak hazırlık maçında kadroda olmayacağını açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada 18 yaşındaki genç yıldızın talihsiz bir sakatlık yaşadığı ortaya çıktı.

ABD KAMPINDAN AYRILDI

Soccer Champions Tour için Amerika Birleşik Devletleri'nde olan Real Madrid, Arda Güler'in menisküs sakatlığı geçirdiğini ve tedavi için ABD kampından ayrılarak Madrid'e geri döndüğünü açıkladı.

Arda Güler'e nazar değdi! Kamptan apar topar ayrılıp geri döndü

MİLAN VE MANU MAÇLARINDA DA OYNAYAMADI

Transferinin ardından antrenmanda sakatlanan Güler, Real Madrid'in oynadığı Milan ve Manchester United maçlarını kaçırmıştı.

Arda Güler'e nazar değdi! Kamptan apar topar ayrılıp geri döndü

ARDA GÜLER'DEN PAYLAŞIM

Sakatlık haberinin ardından Arda Güler, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Genç yıldız yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim."

Arda Güler\'e nazar değdi! Kamptan apar topar ayrılıp geri döndü

Son Dakika Spor Arda Güler'e nazar değdi! Kamptan apar topar ayrılıp geri döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • bruno Sen: Jesus geldiginde balon yaptiniz soyle hoca boyle hoca diye arda kaç maça ligde cikti balon yapiyorsunuz 13 1 Yanıtla
  • Hakim ATMACA: Pele’nin gömüleceği dünden belliydi 4 1 Yanıtla
  • Enis Demirağ: Real Madrid'e gidiyor bir de yedi sülalesinin yanında getiriyor sanki dersin ki Maradona Pele Messi Ronaldo başlamadan bitecek kaybolup gidecek 3 2 Yanıtla
  • Hakim ATMACA: Ben gidişinde söyledim medya bu çocuğu med ediyo inşallah başına bişey gelmez yazık 4 0 Yanıtla
  • sait acar: Zor dostum zor.Kaynamadan pişirdiler seni. 2 0 Yanıtla
  • Ahmet Danış: 2, 3 ay sonra kiralık olarak gönderilir, daha sonra almanyanın 3 liginde ozan kabak gibi kariyerine devam eder, 2 0 Yanıtla
  • Zeytin Burnu: Arda güler balonu madritin elinde patladı en karlı fenerbahce oldu 1 0 Yanıtla

Advertisement