Arda Fenerbahçe'ye Gelmez" - Son Dakika
Spor

Arda Fenerbahçe'ye Gelmez"

Arda Fenerbahçe\'ye Gelmez"

Fenerbahçe'de uzun süre kadro dışı kaldıktan sonra Antalyaspor'a giden Semih Şentürk, SABAH Gazetesinden Volkan Demir'e içini döktü.

20.01.2014 10:56

Alex benim yaşam koçumdu

Alex benim yaşam koçum gibiydi, hep destek oldu. Sanki onu giderken havalimanından uğurlamamın Fenerbahçe'deki geleceğime zararı oldu gibi. Böyle olacağı aklıma gelmezdi. Alex benimle oynamaktan zevk alıyordu. Ama kara kaşıma kara gözüme bayıldığı için değil. Alex'i oynatırsan, o seni daha çok oynatır.

Kim ne dedi?

6 ay bana 6 sene gibi geldi

Her gün Dereağzı'na gitmek kötü bir duyguydu. 6 ay sanki 6 sene gibiydi. Yılda 1.5 milyon Euro garanti para alıyordum. Bu parayı ödemeyi nasıl göze aldılar anlamıyorum. Başkan Aziz Yıldırım benimle hiç görüşmedi. CEO Hasan Bey ile görüştük. Benden 2 milyon Euro bonservis istediler. Ben 'Bu yaptığınız doğru mu?' diye sorduğumda, 'Niye doğru olmasın, sen Semih Şentürk'sün' dediler. Ama hep kadro dışı bıraktılar. Son 10 gün kala 'Bonservissiz gidebilirsin' dediler.

Yüzde bir milyon olmaz!

Arda'yla aram iyidir. Euro 2008'de birlikte çıkış yakalamıştık. Ama o kendini çok geliştirdi. Oynayabileceği en iyi lige ve en iyi takıma gitti. Benim duyduğum, Fenerbahçe Arda'ya 7 milyon Euro teklif etmişti. Ama kabul etmemiş. Bence Arda Fenerbahçe'ye gelmez. Yüzde bir milyon gelmez. Böyle böyle düşünüyorum.

Röportajın devamını okumak için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Arda Fenerbahçe'ye Gelmez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement