Arda, Barcelona İddialarını Yalanladı - Son Dakika
Spor

Arda, Barcelona İddialarını Yalanladı

Arda, Barcelona İddialarını Yalanladı

Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Turan, Barcelona'ya transfer olacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

09.06.2014 18:03

İspanya #39;nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Barcelona #39;ya transfer olacağıyla ilgili haberi menajeri Ahmet Bulut #39;un doğruladığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, quot;Transferle ilgili Ahmet Bulut #39;a sorarsınız, Ahmet Bulut #39;un da bu konuda bir açıklaması yok quot; dedi.

Arda Turan, bir arkadaşına ait kafenin açılışı için, Bursa-İstanbul arasında ulaşım sağlayan helikopter taksi ile geldiği kentte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Barcelona #39;ya transfer olacağı yönündeki haberle ilgili soru üzerine Arda Turan, menajerinin böyle bir haberi doğrulamadığını belirterek, quot;Transferle ilgili Ahmet Bulut #39;a sorarsınız, Ahmet Bulut #39;un da bu konuda bir açıklaması yok quot; ifadelerini kullandı.

quot;Dünya Kupası #39;ndaki favori takımınız hangisi? quot; şeklindeki soruyu da Arda Turan, quot;Favori takımım yok ama İspanya ya da Uruguay kazanırsa mutlu olurum quot; diye yanıtladı.

Alexis Sanchez hakkındaki soru üzerine de Arda Turan, quot;Çok teşekkür ediyorum düşünceleri için. Dünya Kupası #39;nda başarılar diliyorum. Alexis Sanchez için zaten çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Oynadığı kulüplerden, başarılarından ve kazandığı kupalardan belli quot; diye konuştu.

Açılışta kendisine eşlik eden Bursaspor #39;un genç milli oyuncusu Ozan Tufan #39;ı nasıl bulduğuyla ilgili bir soruya karşılık da Arda Turan, quot;Çok yetenekli bir oyuncu. Bursaspor #39;da zaten potansiyeli olan çok yetenekli oyuncular var. Bursa zaten şampiyon olarak potansiyelini kanıtlamış bir şehir. Çok kıymetli çok değerli oyuncular. İnşallah ülkemizde bir ömür, uzun yıllar hizmet ederler quot; yanıtını verdi.

Turan, sakallarını yeniden uzatıp uzatmayacağının sorulması üzerine de quot;Sakallarım uzun zaten quot; dedi.

Milli futbolcu, annesi Yüksel Turan, babası Adnan Turan #39;ın da katıldığı kafe açılışının ardından yine helikopterle İstanbul #39;a döndü.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arda, Barcelona İddialarını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement