Aptal Çocuk" Juan Mata - Son Dakika
Spor

Aptal Çocuk" Juan Mata

Aptal Çocuk" Juan Mata

İngiliz basınının bu haftaki gündemini Juan Mata oluşturuyor.

08.03.2016 17:00

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiliz basınının bu haftaki gündemini Juan Mata oluşturuyor. Hafta sonu oynanan Premier Lig mücadelesinde West Bromwich deplasmanına çıkan Manchester United'da üç dakikada iki sarı kart görüp oyundan atılan Mata, takımının yenilgisindeki en büyük sorumlu olarak görülüyor.

İngiliz basını, Manchester United'ın 1-0 mağlup ayrıldığı mücadele sonrasında oldukça sert manşetler attı. Daily Mail gazetesi Mata'nın oyundan çıkarken çekilen fotoğrafının üzerine "Aptal çocuk" manşeti atarken, Sun gazetesi de "Gülmek yok Mata - Louis van Gaal'in 'aptal' kırmızıya öfkesi" cümlesini tercih etti.

14573366423471

14573366424308

Kariyerinin ilk kırmızı kartı

Manchester United'ın çalıştırıcısı Louis van Gaal, İspanyol futbolcusu hakkında "İlk sarı kartı oldukça aptalcaydı. Böyle bir oyuncuysanız gördüğünüz karttan sonra dikkatli olmalısınız ama o gitti ve kırmızıyı gördü" açıklamasını yaptı.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon takımıyla 42 maça çıkmış ve 8 gol 7 asist kaydetmişti. Konu hakkındaki en ilginç ayrıntı ise, ağır eleştirilere maruz kalan Mata'nın West Bromwich Albion maçında kariyerinin ilk kırmızı kartını görmesi oldu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Aptal Çocuk' Juan Mata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement