Apos;'sadece 1 Tane Alalım'' - Son Dakika
Spor

Apos;'sadece 1 Tane Alalım''

Apos;'sadece 1 Tane Alalım''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ara transfer döneminde takıma sadece tek bir transferin yapılmasını isterken, teknik heyetten ya stoper, ya da hücum oyuncusu tercihinde bulunmasını talep etti.

29.01.2014 09:31

Transferde neredeyse kaplumbağa hızıyla hareket eden Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, teknik heyetin istediği iki transferi çok buldu, tek adam alınmasının daha doğru olduğunu belirtti.

''Biz ne yapalım?''

Ekonomide yaşanan döviz sıkıntıları nedeniyle ayağını yorganına göre uzatmak isteyen Orman, stoper veya forvet arkası futbolcudan birinin takıma takviye yapılmasının daha doğru olduğunu yönünde, yönetici arkadaşlarıyla fikir alış verişinde bulundu.

Devre arası transfer döneminde Joleon Lescott'u almak için önerilen tüm stoperleri geri çeviren Beşiktaş yönetimi, Aston Villa'nın da İngiliz oyuncuya talip olması nedeniyle diğer alternatiflere bakıyor. Portekizli Coelho, Brezilyalı Rever, Hollandalı Heitinga, Hırvat Maloca, Faslı Kaboul ve Amerikalı Jermaine Jones isimlerini artık ciddi anlamda dikkate alan Beşiktaş yönetimi, Lescott'tan birkaç gün içerisinde olumlu haber gelmezse bunlardan birini transfer edecek.

Serdar Sarıdağ

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Apos;'sadece 1 Tane Alalım'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement