Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, beraberlikten üzgün - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, beraberlikten üzgün

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, beraberlikten üzgün

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, İstanbulspor ile berabere kaldıkları maçı kazanmaları gerektiğini belirterek üzgün olduklarını ifade etti. Yalçın, takımının kötü bir oyun sergileyerek 2-0 önde olduğu maçı 2-2 berabere tamamlamasının üzücü olduğunu söyledi. Ayrıca hakemlerin performansından da memnun olmadığını dile getiren Yalçın, tecrübesiz hakemlerin ligin dengesini bozduğunu ve takımının sıkıntılı bir dönemden geçtiğini vurguladı.

17.02.2024 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kağıt üzerinde 3 puan yazdıkları maçı berabere tamamladıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Antalyaspor, sahasında İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, kağıt üzerinde 3 puan yazdıkları, kesinlikle kazanmaları gereken bir müsabakayı berabere bitirdiklerini kaydetti. 2-0 önde oldukları karşılaşmayı kötü bir oyunla berabere tamamladıkları için üzgün olduklarını dile getiren Yalçın, "Bekleyen topu rakibe veren skoru korumak için savunma yapmaya çalışan bunu da beceremeyen bir takım görüntüsü çizdik. 2-0'dan, 2-2'ye gelmek bizim adımıza üzücüydü. Beklenmeyen oyun ve skor oldu, maalesef başımıza geldi üzgünüz. Oyunda bu tür hatalar sonuçlar oluşabiliyor. Ama hakem arkadaşlarla ilgili haftalardır hiç konuşmadım. 90+6. dakikada bizim önümüzde olan ve bizim atmamız gereken tacı göz göre göre rakibe vermek doğru iş değil. Bahane olarak söylemiyorum. Hakemlerden memnun değiliz, sağlıklı değil. Geçen hafta ve bu hafta sorunlar yaşadık. Ülke futbolunun sorunu belki ama üzerimize düşen payımızı bu hafta aldık. Tecrübesiz hakemler ligin dengesini bozuyorlar. Biz zaten sıkıntı yaşayan, kısıtlı kadroya sahibiz. Kötü maç yöneten hakem arkadaşlarla işimiz çok kolay görünmüyor. Puan olarak aşağıda değiliz ama önümüze bakacağız. Lig daha uzun, birbirinden zorlu maçlar oynayacağız" değerlendirmesinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, beraberlikten üzgün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement