Antalyaspor'da Transfer Rotası Afrika - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Transfer Rotası Afrika

Antalyaspor\'da Transfer Rotası Afrika

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: "Dış transferde Faslı Ahmet Kantari ve Güney Afrikalı May Mahlangu isimlerinden birini kısa süre içinde transfer edeceğiz."

21.07.2013 20:08  Güncelleme: 20:22

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dış transferde Faslı Ahmet Kantari ve Güney Afrikalı May Mahlangu isimlerinden birini kısa süre içinde transfer edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dış transferde temas halinde oldukları iki futbolcuyla ilgili açıklamada bulundu.

Fransa Lig 2'de forma giyen Fas Milli takımının defans oyuncusu 28 yaşındaki Ahmet Kantari ile görüştüklerini belirten Gencer, "3 yıllık anlaşma yapmak istiyoruz. Şartlarda anlaşamıyoruz. Futbolcu 3 yıl garanti para istiyor. Biz ise maç başına teklif ettik. Ayrıca bizden ev ve araba da istedi. Teklifimizi ilettik ve beklemeye geçtik" dedi.

Yine dış transferde İsveç'in Helsinborg takımında oynayan Güney Afrikalı milli oyuncu May Mahlangu'ya da tekliflerini yaptıklarını dile getiren Gencer, ön liberoda oynayan 24 yaşındaki futbolcunun birkaç gün içinde kendilerine net cevap vereceğini kaydetti.

Öte yandan Başkan Gencer, Ağustos ayının ilk haftası taraftarlar eşliğinde yeni transferler için toplu imza töreni yapacaklarını sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Transfer Rotası Afrika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement