Antalyaspor Başkanı Gencer, Mehmet Sedef'in Müjdesini Verdi - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Başkanı Gencer, Mehmet Sedef'in Müjdesini Verdi

MP Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Doktorlardan aldığımız son bilgiye göre Mehmet Sedef, ikinci yarıda yüzde 100 sahalara dönecek." dedi.

11.11.2013 22:42  Güncelleme: 22:58

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Doktorlardan aldığımız son bilgiye göre Mehmet Sedef, ikinci yarıda yüzde 100 sahalara dönecek" dedi.

Gencer ve kulüp yöneticileri, Antalya'da bir otelde düzenlenen akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. Burada kırmızı-beyazlı futbolcu Mehmet Sedef'in sağlık durumuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Gencer, Sedef'in Konya Havaalanı'nda yapılan kontrolde nabzı 50 çıkınca ambulans istediğini anlattı.

Daha sonra Sedef'in hastaneye gittiğini belirten Gencer, hastanede anjiyo yapıldıktan sonra damarların birinin yüzde 95 oranında kapalı, 3 damarın da tıkalı olduğunun ortaya çıktığını bildirdi.

Doktorlar tarafından Sedef'in futbolcu kişiliği de düşünülerek ilaç yoluyla kan pıhtılaşmasının eritilmesine karar verildiğini dile getiren Gencer, "Gece ilaç yöntemiyle tedaviye, daha sonra anjiyoya alındı. İkinci mucize gerçekleşti. Birinci mucize böyle bir kalp krizi geçirmesi neticisinde kurtulmuş olmasıydı. İkinci mucize de damardaki pıhtılaşmanın yüzde 40 oranına düşmesi. Bu da hepimizi sevindirdi" diye konuştu.

Tedavisi sonucunda by-pass ameliyatına, hatta stent takılmasına gerek kalmadığı kaydeden Gencer, şöyle devam etti:

"Doktorlardan aldığımız son bilgiye göre Mehmet Sedef, ikinci yarıda yüzde 100 sahalara dönecek. Sedef, 2 gün hastanede istirahat edecek. 20 gün sonra da kontrol amaçlı üçüncü kez anjiyo olacak. Şu an Sedef'in 2-3 ay istirahatı söz konusu. Hepimize geçmiş olsun."

Gencer, Sedef'in babasının kalp krizi nedeniyle öldüğünü öğrendiklerini belirterek, rahatsızlığın ırsi olabiliceğini dile getirdi.

Antalyaspor Başkanı Gencer, Mehmet Sedef\'in Müjdesini Verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor Başkanı Gencer, Mehmet Sedef'in Müjdesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement