Ankaragücü, Yeni Sezon Startını Verdi - Son Dakika
Spor

Ankaragücü, Yeni Sezon Startını Verdi

Ankaragücü, Yeni Sezon Startını Verdi

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, mevcut kadroyu koruduklarının altını çizerek, "Alıştığım bir kadro. Elimizdeki kadroyu koruduğumuzu düşünüyorum." dedi.

26.06.2011 16:30

Süper ligin köklü kulüplerinden Ankaragücü, bu sabah Saray Tesisleri'nde gerçekleştirdiği ilk idman ile yeni sezonun hazırlıklarına başladı.

Tedavileri devam eden Mehmet Çoğum ve Sapara'nın yanısıra Vittek, Sestak, Theo Weeks, Tonia, Jan, Meye, Rajnoch ve yeni transfer Serdar Kulbilge'den yoksun olarak yapılan antrenmanda düz koşu ile kondisyona dayalı kültür fizik çalışması yaptılar.

1 Temmuz Cuma günü Avusturya'da kampa girecek olan sari lacivertli takıma, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ın iki kondisyoner ve bireysel idman antrenörü dahil oldu. Werner Schoupa ve Dirk Wühlbier, takımı hem kondisyon açısından, hem de futbolcuları bireysel olarak sezona hazırlayacak. Bu iki kondisyoner, alt yapıyla da ilgilenecek.

İlk idmanın ardından yeni sezon hazırlıkları hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, mevcut kadroyu koruduklarının altını çizerek, "Alıştığım bir kadro. Elimizdeki kadroyu koruduğumuzu düşünüyorum. Sestak'ın takımda kalışı, Serdar Kulbilge gibi deneyimli bir kalecinin takıma kazandırılması, Adem'in sözleşmesini uzatması. Bizim için çok önemli oyuncular. İlk 6 haftada elimizdeki bu kadroyla takım olmayı başarabilirsek, ligde çok güzel şeyler yaparız. Ayrıca izin verdiklerimiz dışında tüm kadronun ilk idmana katılması, özellikle 1 Temmuz'da sözleşmesi sona erecek olan Bednar'ın bizimle birlikte olması, takım adına çok sevindirici bir şey. 1 Temmuz'a kadar çalışmalarımızı burada sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

"ALMANYA'DAN GELEN KONDİSYONERLER, TAKIMI DAHA İLERİYE GÖTÜRECEK"

İki aşamalı yurt dışı kampı yapacaklarını dile getiren Bakkal, "İlk etap kampımızı Avusturya'da temel dayanıklılık ve taktik ağırlıklı yapacağız. Ardından 15 Temmuz'da Hollanda kampını gerçekleştireceğiz. Burada da birbirinden güçlü rakiplerle önemli maçlar yapıp, sezon hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Her şeyden önemlisi, bu kadroyla huzurlu bir ortamda çalışmak istiyoruz. Almanya'nın Stuttgart takımından getirttiğimiz iki kondisyoner, takımı daha ileriye götürecek son antrenman tekniklerini gösterecek" diye konuştu.

Öte yandan başkent temsilcisi, yarın gerçekleştireceği üç idman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ankaragücü, Yeni Sezon Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement