Ankaragücü Kulübü Başkanı Yiğiner Açıklaması - Son Dakika
Spor

Ankaragücü Kulübü Başkanı Yiğiner Açıklaması

Ankaragücü Kulübü Başkanı Yiğiner Açıklaması

"MKE Ankaragücü, bugün itibarıyla sporcularının ve hocalarının peşinatlarını aldığı, FIFA’ya borçlarını aksatmadan ödeyen ve her gün biraz daha kurumsallaşan bir yapıya kavuşan bir kulüptür"

26.07.2013 11:12

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, MKE Ankaragücü'nün her gün biraz daha kurumsallaştığını belirtti.

Yiğiner, yaptığı yazılı açıklamada, Ankaragücü'nü 6 ay önce devraldıklarını hatırlatarak, kulübü yeniden ayağa kaldırdıklarını savundu. Bunu yaparken, amaçlarının sadece başkentin Osmanlı'dan kendilerine miras kulübü yaşatmak olduğunu belirten Yiğiner, "Hesap yapmadan, sadece bu kulübü yaşatmak amacıyla geldik. Kimsenin aday olmadığı, yanına bile uğramadığı kulübe, bugüne kadar 7 milyon liraya yakın kaynak oluşturduk" ifadelerini kullandı.

Yiğiner, açıklamasında şunları kaydetti:

"Transfer yasağını kaldırmak için bir sistem oluşturduk. Bu sistemde, bütün alacaklılara alacağının yüzde 15'ni alma teklifini sunduk. Vassell ve Hanifi Yoldaş bu teklifi kabul etmediği için diğer kişilerle yapılan anlaşma da bozuldu. Biz de rotamızı tamamen yeniden yapılanmaya çevirdik. FIFA'lık dosyaların borçlarını taksitlendirdik.

MKE Ankaragücü, bugün itibarıyla sporcularının ve hocalarının peşinatlarını aldığı, FIFA'ya borçlarını aksatmadan ödeyen ve her gün biraz daha kurumsallaşan bir yapıya kavuşan bir kulüptür." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankaragücü Kulübü Başkanı Yiğiner Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement