Ankara Saldırısı Nedeniyle Spor Programları Yayın Yapmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Ankara Saldırısı Nedeniyle Spor Programları Yayın Yapmadı

14.03.2016 10:28  Güncelleme: 12:38

Futbol programları, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle program yapmadı. TRT'de yayınlanan Stadyum programı ise yayın akışını değiştirmedi.

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşması sonrasında futbol programları yayın yapmadı. Ntvspor'da Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay "%100 Futbol" programına çıkmazken, Beyaz TV'deki "Beyaz Futbol" programı da yayınlanmadı.

ŞANSAL BÜYÜKA DA PROGRAM YAPMADI

Lig TV'deki "Maraton" programı ise Vitor Pereira'nın açıklamaları sonrasında yayını erken kapattı. Fenerbahçe'de 3 futbolcu, Kayserispor'un hocası Hakan Kutlu'nun açıklamalarından sonra maçın özetini yayınlayan Maraton programında Şansal Büyüka programı erken bitireceklerini belirtti.

TRT YAYINA DEVAM ETTİ

TRT'de yayınlanan, Ersin Düzen'in sunduğu ve Hakan Ünsal ve Oğuz Çetin'in yorum yaptığı 'Stadyum' programı ise Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Kayserispor karşılaşmasının ardından yayın akışını değiştirmedi.

Son Dakika Spor Ankara Saldırısı Nedeniyle Spor Programları Yayın Yapmadı - Son Dakika


Advertisement