Andy Carroll Dönüyor - Son Dakika
Spor

Andy Carroll Dönüyor

Andy Carroll Dönüyor

West Ham United’ın santrforu Andy Carroll, uzun süreli sakatlığın ardından ilk kez idmana çıktı.

05.12.2013 21:17

Van Persie'nin dönüş tarihi belirsiz

Yaz başında 15 milyon sterlin karşılığında Liverpool'dan transfer edilen pivot santrfor,  tünelin ucundaki ışığı gördüğünü söylerken zor geçen günlerin sonunda sahaya çıkmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu sezon takımının oynadığı hiçbir karşılaşmada forma giyemeyen golcü, West Ham United kulüp tarihinin en pahalı transferi olmakla birlikte geçen sezondan itibaren menajer Sam Allardyce'ın oyun planının en önemli parçalarından biriydi.

Kiralık olarak oynadığı sezonun (2012/13) son maçı olan Reading karşılaşmasında sakatlanan Carroll, ayak tabanındaki plantar fasya dokusunun zedelenmesi sonunu sezon hazırlıklarını kaçırmıştı. Ardından Eylül ayı başında katıldığı bir idmanda eski sakatlığına bağlı olarak sağ ayağında iki yerde çatlak oluşan oyuncu, iyileşme döneminin ardından ucu açık bir rehabilitasyon süreci geçirdi. Yaklaşık 7 aydır takımda idman yapamayan İngiliz golcü, sonbahar aylarını Belçika ve Hollanda'da uzman gözetiminde tedavi olarak geçirmesinin ardından nihayet topla çalışmaya başladı.

Menajer Sam Allardyce, ağır bir sakatlık geçiren Andy Carroll'ı sahaya sürmek için acele etmeyeceklerini söylerken takımı West Ham, hafta içi fikstüründe konuk olduğu Crystal Palace deplasmanından eli boş döndü. Başkent ekibi, şimdiye dek topladığı 13 puanda düşme hattının yalnızca bir sıra üzerinde.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Andy Carroll Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement