Anahtar Topa Sahip Olmak" - Son Dakika
Spor

Anahtar Topa Sahip Olmak"

Anahtar Topa Sahip Olmak"

Katalan ekibinin Arjantinli hocası, Manchester City'yi göklere çıkardı ve topla daha fazla oynayan takımın rövanş için avantajı eline geçireceğini savundu.

17.02.2014 22:46

"Asla Barcelona olamazlar"

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, yarın oynanacak kritik Manchester City maçını değerlendirdi.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Martino, Sergio Agüero'nun sakatlığından dolayı oynayamayacak olmasına değindi ve "Bir futbolsever olarak Agüero'nun eksikliği elbette kötü ama Barcelona hocası olduğum için yokluğu çok da büyük bir problem değil." diyerek Arjantinli oyuncunun eksikliğinin bir avantaj olduğunu belirtti.

Barça-City benzetmeleri

Özellikle Manchester City'de görev alan Txiki Begiristain ve Ferran Soriano'dan dolayı İngiliz ekibi için yapılan Barcelona benzetmesine değinen Martino, "Manchester City için yapılan mini-Barcelona benzetmesine katılmıyorum. Bugün dünyadaki en iyi takımlardan biri onlar. Dünyanın her tarafından son derece kaliteli isimlerden oluşuyorlar." dedi.

Son olarak rakibin oyun tarzını yorumlayan Arjantinli hoca, "Bence City'nin tarzı bize benziyor. Topla oynamayı seviyorlar ve dahası duran toplarda da etkililer. Savunması zor bir ekip. Bundan dolayı 90 dakika boyunca topa daha az hükmeden tarafın zorlanacağını düşünüyorum. Top City'deyken bir an önce kazanmalıyız. Amacımız topa hükmetmek ve gol pozisyonları yaratmaya çalışmak olacak." sözlerini kullandı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Anahtar Topa Sahip Olmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement