Amedspor, 1. Lig'e göz kırptı! Diyarbakır bayram yerine döndü - Son Dakika
Spor

Amedspor, 1. Lig'e göz kırptı! Diyarbakır bayram yerine döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor, deplasmanda Kastamonuspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti ve şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. Galibiyet sonrası Diyarbakır'da yüzlerce taraftar, meşaleler yakıp halay çekerek kutlama yaptı.

14.04.2024 23:15  Güncelleme: 23:23

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, deplasmanda Kastamonuspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

AMEDSPOR BÜYÜK AVANTAJ ELDE ETTİ

Amedspor, maçın 2'inci dakikasında öne geçti. Eyüp Oskan'ın ceza sahası dışından vuruşunda yerden seken top filelerle buluştu. Amedspor bu galibiyet ile puanını 77'ye çıkardı. Amedspor ile grupta ikinci sırada bulunan Kastamonuspor arasındaki puan farkı 6'ya çıktı.

SOKAKLAR BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

Kastamonu Spor İl Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle Amedspor taraftarları stada alınmadı. Amedspor yönetiminden yaklaşık 40 kişi maçı izledi. Diyarbakırlı taraftarlar, galibiyeti meşaleler yakıp halay çekerek kutladı. Kenttin işlek noktalarında bir araya gelen yüzlerce taraftarın kutlamaları renkli görüntelere sahne oldu.

Amedspor, 1. Lig\'e göz kırptı! Diyarbakır bayram yerine döndü
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Amedspor, 1. Lig'e göz kırptı! Diyarbakır bayram yerine döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • fatih mazlum: Görmemisin bir oglu olmus:) zamaninda sanki super ligde oynamadilar yine asansör olurlar en fazla bunun icin nedir bu madrabazlik.coguda baska takim tutuyor zaten cerez niyetine amed 94 494 Yanıtla
    Ali Yıldız: Çok gereksiz bir yorum olmuş dostum … dünyayı sevgi kurtaracak 351 54 Ercan Mengü: Bak kardeşim milletin sevinci ve kutlaması sana neden batıyor? Birşeyler söylerken sonrasının sana ne getireceğini hesapla ve öyle söyle. 284 43 Barış Aslan: Koçum tebrık etmesı bıl 229 36 Oğuz Özen: Amedspor 1.ligde değil amatör kümede ancak oynar bana kalırsa 1.ligde olmamalı 32 205 Bilal Önlü: Senin memleketin uzun bi süre sonra bir üst lige yükselse sende sevinmeyecek misin??? 196 19 Harun Çelik: Bursa sporlusun sanırım :) 145 26 FERİT AVCI: Sahip çıkıyoruz sizin gelmediğiniz türbin koltuklarınızıda dolduruyoruz anlamayacağın kadar büyük taraftarı var 79 6 Mahmut Kilim: kessin bursalısın çatlada patla siz kümeye biz şampiyonluğa ve bir üst lige :))))))) 17 4 Ferat Savur: kessin bursalı :) 11 4
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement