Beşiktaş, Amedspor'un Genç Yıldızı Muhammed Eren'i Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Amedspor'un Genç Yıldızı Muhammed Eren'i Transfer Etti

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün altyapısında oynayan ve kendi kategorisinde son iki yıldır üst üste gol kralı olan U14 Milli Takım oyuncusu Muhammed Eren, Beşiktaş'ın altyapı takımına transfer oldu.

20.02.2019 15:57  Güncelleme: 17:06

Beşiktaş, Amedspor'un U14 Takımında forma giyen Muhammed Eren'i kadrosuna kattı. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün forvet oyuncu Muhammed'e Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in de talip olduğu ancak futbolcunun tercihini Beşiktaş'tan yana kullandığı öğrenildi.

Muhammed'in transferiyle ilgili Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nden şu açıklama yapıldı:

"Sergilediği üstün performansla Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir gibi birçok kulübün talip olduğu Muhammed Eren, oluşan şartlar neticesinde tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı. Hem A takımımıza sporcu yetiştiren, hem de Süper Lig takımları başta olmak üzere birçok takıma sporcu transfer eden altyapı hocalarımıza teşekkür ederken, Beşiktaş'a transfer olan sporcumuza da bundan sonraki futbol hayatında üstün başarılar diliyoruz. Muhammed'in başarısı bizlere gurur kaynağı olacaktır."

Beşiktaş, Amedspor'un Genç Yıldızı Muhammed Eren'i Transfer Etti

"MUHAMMED İLE GURUR DUYUYORUM'

Amed Sportif Faaliyetler U14 Takımı Antrenörü Erhan Ölker, Muhammed ile gurur duyduklarını ifade ederek, "Muhammed son iki yıldır kendi yaş grubunda gösterdiği üstün performans ile önce milli takıma seçildi. Şimdi ise Süper Lig'in 4 büyüklerinden Beşiktaş'a transfer olarak hepimizi sevindirdi. Emeklerimizin karşılığını almak bizleri inanılmaz motive edip daha fazla işimize sarılmamıza vesile oluyor. Bu başarısından dolayı sporcum Muhammed ile gurur duyuyorum. Şehrini ve kulübünü en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok. Sabırla, çok çalışarak daha iyi yerlere gelecektir. Bununla yetinmeyip hedefleri her zaman ileri koyup büyük bir oyuncu olacağından hiç şüphem yok" dedi.

Beşiktaş, Amedspor\'un Genç Yıldızı Muhammed Eren\'i Transfer Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Amedspor'un Genç Yıldızı Muhammed Eren'i Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Demirdağli: Vatan haini layn bunlar istiklal marşını ıslıklayanlardan ne hayır gelir 10 34 Yanıtla
    Gsli : Layn adam milli futbolcu hanzo haberin yokmu.nasil istiklal marşını ıslaklar 18 3 Batmanlı: Helal olsun kardeşim.Allah yolunu da bahtını da açık etsin.Demirdağlı bak kardeşim her Kürt vatan haini değildir bunu o kafana sok ben bir Batmanlı olarak vatanseverim ve emin ol senden daha vatanseverim o göklerde dalgalanan Türk bayrağı için canımı bile veririm.Şimdi anladın mı demirdağlı 10 3 muhtar: SENİ GİDİ IRKÇI FAŞİST SENİ. KENDİNDEN OLMAYANA TAHAMÜLÜN YOK. 3 1 diagne: batmanlı bi de ciddi ciddi bu davara açıklama yapmışsın zahmet etme gerek yok çünkü bunlar barbar 1 0
  • AHMET DEMIR : BUNDAN BIR IS CIKMAZ BAKSANIZA COCUGUN ELINDEKI TELFONA 1 8 Yanıtla
  • türkiyeli: hem kürdüm hem türküm hem alevi hem sünniyim. 9 0 Yanıtla
  • İHSAN: Helal sana Muhammed. Amedspor altyapısından çok önemli isimler çıkaracaktır. Son yıllarda birçok genç oyuncusu büyük kulüplerin radarına takılmaya başladı. Kendi kategorilerinde sürekli şampiyon olan bu gençlerin iyi yerlere geleceğinden şüphem yoktur. 1 1 Yanıtla
  • şakacı timsah: inşallah sıkıntı yaşamaz. mağlum.... 1 0 Yanıtla
  • .: Türküde biziz kürdüde biziz başarılar kardeşim 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement