Altınordu Transferde Atağa Geçti - Son Dakika
Spor

Altınordu Transferde Atağa Geçti

Altınordu Transferde Atağa Geçti

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu transferde atağa geçti.

10.07.2014 13:24

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu transferde atağa geçti.

Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar, dış transferde 4 futbolcuyla daha sözleşme imzalanacağını açıkladı. Dizdar, "Kaleci, solbek, orta saha ve forvet mevkilerinde daha alternatifli bir ekip oluşturacağız. Yeni sezon öncesinde kadromuzu önemli ölçüde koruduk. 25 kişilik takımda sadece 8 değişiklikle yola çıkıyoruz. Transfer ettiğimiz Yusuf Abdioğlu, Koray Kaçınoğlu, Berkay Samancı ve Erdoğan Yeşilyurt, listemizin ilk sırasında olan ve uzun süredir izlediğimiz oyunculardı. Kimi istiyorsak transfer ettik" dedi.

"BU TAKIMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ"

Dört yeni transferi de Isparta kampı bitimine kadar yetiştirmeyi planladıklarını da söyleyen Dizdar saha içi ve dışında örnek teşkil edecek isimlerle görüştüklerini belirtti. İki sezondur önemli kişilerle çalıştıklarını vurgulayan Dizdar, "İnandığımız oyunculardan oluşan bir kadroyla yola çıkıyor ve hedefimizi ligin seyrine göre belirliyoruz. Yine aynı anlayışla çalışmalarımıza başladık. Güvendiğimiz, inandığımız ve kefil olduğumuz bir ekip kurduk. Bu takıma sonuna kadar güveniyoruz" diye konuştu.

"BU LİGE RENK KATACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

PTT 1. Ligi iyi tanıdıklarını ve zorluk derecesini çok iyi bildiklerini de ifade eden Dizdar, "Aslında, 3. Lig ve 2. Lig, daha gözlerden uzakta ve bilinmezlikler içeriyor. Bu iki önemli açmaza rağmen, iki şampiyonluk kazanarak kalitemizi gösterdik. PTT 1. Lig, il takımları ve güçlü camia ekiplerinin mücadele ettiği, zorlu bir arena. Karşımıza sürekli zorlu atmosferi olan statlar ve bir bütün halinde mücadele eden kentler çıkacak. Ancak biz de yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcu kadromuz, taraftarımız ve İzmir ile bir bütünüz. Bu lige renk katacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu Transferde Atağa Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement