Altay'da Töraydın Sportif Direktörlük Görevine Döndü - Son Dakika
Spor

Altay'da Töraydın Sportif Direktörlük Görevine Döndü

Altay\'da Töraydın Sportif Direktörlük Görevine Döndü

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğa ulaşan Altay'da son 4 hafta teknik direktör olarak görev yapan Özden Töraydın, daha önceki görevi olan sportif direktörlüğe döndüğünü bildirdi.

07.05.2018 15:25

Töraydın, yaptığı yazılı açıklamada, Altay'ın geride kalan iki sezonda  elde ettiği başarılarla hak ettiği noktaya gelmek için önemli adımlar attığını  kaydetti.
Taraftarlar, futbolcular ve tüm camia tarafından birlik ortamı  yakalandığını belirten Töraydın, bu süreçte yanında olan başta eşi ve çocuğu  olmak üzere herkese teşekkür etti.
Töraydın, üst üste kazanılan iki şampiyonluğun Altay'ı Süper Lig  hedefine yaklaştırdığını ancak kat edilecek uzun yolun olduğunu ifade ederek  şunları kaydetti:
"Süper Lig hedefine giden bu yolda izlenmesi gereken rota '5 yılda  Süper Lig' parolasıyla kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu tarafından çizilmiş olup,  çıktığımız yolda en önemli nokta ilk günden beri var olan sistemimizin  devamlılığı, planladığımız Süper Lig hedefiyle bu işleyişin bozulmadan  yürütülmesidir. Bu sebeplerden ötürü ligin bitimine dört hafta kala BUGSAŞ Spor  deplasmanı öncesi üzerime aldığım teknik direktörlük görevimden ayrılarak sportif  direktörlük vazifeme geri dönmüş bulunmaktayım. Spor Toto 1. Lig'de mücadele  edeceğimiz 2018-2019 sezonu öncesi hazırlıklarımıza ara vermeden başlarken,  attığımız her adımda her zaman olduğu gibi öncelikle büyük Altay'ımızın  menfaatlerini gözeteceğimizin bilinmesini isterim."
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta teknik direktör İsmet Taşdemir'in görevden  ayrılmasının ardından son 4 hafta teknik direktör olarak görev yapan Töraydın  yönetimindeki Altay, 4 maçını da kazanarak Spor Toto 1. Lig'e yükselmişti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Altay'da Töraydın Sportif Direktörlük Görevine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement