Altay 1 Puana Üzüldü - Son Dakika
Spor

Altay 1 Puana Üzüldü

Altay 1 Puana Üzüldü

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Maltepespor'la 0-0 berabere kalan Altay, 31 puanla 4'üncü sıradaki yerini korudu.

18.01.2016 13:53

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Maltepespor'la 0-0 berabere kalan Altay, 31 puanla 4'üncü sıradaki yerini korudu.

Teknik direktör Serdar Sabuncu, rakibi son 30 dakikada sahasına hapsettikleri maçta 85'inci dakikada Kubilay'la bir penaltıdan yararlanamadıklarını, Hüsamettin'in bir şutunun da direkten döndüğünü hatırlatarak, "Kazanmak adına her şeyi yaptık, 3 net pozisyona girip duran toplar dışında pozisyon vermedik. Evinde sadece 1 kez yenilen Maltepespor'u zorladık kazanamadık" dedi.

Son 3 maçta gol yemediklerine dikkat çeken Serdar Sabuncu, hücumdaki etkili oyunu savunmaya da yansıtmaya başladıklarını belirterek, "İkinci yarının ilk 2 maçında hedefimiz 4 puandı. Bay geçeceğimiz haftaya girerken bunu başardık. Evimizde oynayacağımız Tire 1922 karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Penaltı kaçıran Kubilay'a dasahip çıkan Sabuncu, "Dünyanın en iyi futbolcuları da penaltı kaçırıyor. Bizim Yiğit ve Serkan'la birlikte üç penaltıcımızdan en iyisi Kubilay. O da çok üzüldü. Bunu telafi edecektir"  ifadesini kullandı.

TANJU ÇOLAK'LA GERGİNLİK

Altay Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Oğuz'un, Maltepe karşılaşmasının devre arasında eski milli futbolcu Tanju Çolak'la tartıştığı öğrenildi. Siyah beyazlılar, televizyonda yorumculuk yapan Çolak'ın, kardeşi Yücel Çokal'ın çalıştırdığı Maltepespor adına amigo gibi davrandığını, ilk yarı sonunda soyunma odasına giden hakeme, Bedri Can için, "At şu ahlaksız futbolcuyu oyundan" şeklinde bağırdığını öne sürdüler. Cüneyt Oğuz'un, "Sen bizim oyuncularımıza ahlak dersi veremezsin" sözleriyle başlayan gerginliğin diğer yöneticiler tarafından böyümeden önlendiği bildirildi.

YEŞİLDİREK'TEN DESTEK

İstanbul semt takımı olan Yeşildirekspor'un futbolcuları ve taraftarları, Maltepe deplasmanında Altay'a tribün desteği verdi. 1951 yılında kurulan, 1961-62 sezonunda bugünkü adıyla Süper Lig'de mücadele eden, günümüzde ise İstanbul 2'nci Amatör Küme'de yer alan Yeşildirekspor'un, sempati duyduğu siyah beyazlı kulübün altyapısını örnek aldığı kaydedildi. Altay yönetiminden Cüneyt Oğuz, Yeşildireksporlular'a 100'üncü yıl forması hediye etti.

102'ÜNCÜ YIL YEMEĞİ YARIN

Altay yönetiminin, 102'nci kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında organize ettiği yemek yarın Alsancak'taki Tarihi Havagazı Fabrikası'nda saat 19.14'te başlayacak. Davetiyeleri 19on4 mağazasında 100 TL'den satılan yemeğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katılacak. Yönetim geceye tüm camiayı davet etti.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay 1 Puana Üzüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement