Almeria, Atletico'yu Verza ile Devirdi: 2-0 - Son Dakika
Spor

Almeria, Atletico'yu Verza ile Devirdi: 2-0

Almeria, Atletico\'yu Verza ile Devirdi: 2-0

Atletico Madrid'i sahasında konuk eden Almeria, maçın sonlarına doğru oynadığı iyi oyunla maçtan galibiyet çıkarmayı başardı.

09.02.2014 00:59

Geçtiğimiz hafta La Liga'nın liderlik koltuğunu Barcelona'dan alan Atletico Madrid, 23. haftada Almeria deplasmanına konuk oldu.

Atletico Madrid maça ataklarıyla başladı. 8. dakikada Manquillo, 15. dakikada ise Diego ile gol arayan Başkent temsilcisi, 22. dakikada da Thiago ile fırsat buldu ancak Almeria defansı bu tehlikeleri uzaklaştırmayı başardı.

Ev sahibi ekip ise 29. dakikada Suso ile bir fırsat buldu ancak bu seferde Atletico Madrid defansı etkiliydi. İlk yarının sonlarında Almeria Suso, Atletico Madrid ise Manquillo ile gol arasa da ilk yarı golsüz tamamlandı.

ATLETICO İKİNCİ YARI YIKILDI

Diego Simeone'un ekibi, ikinci yarıya da iyi başladı. İkinci 45 dakikanın başlamasıyla beraber ataklar bulan Ateletico Madrid, 47. dakikada Gabi, 50. dakikada ise Diego ile şutlar buldu ancak bu pozisyonlarda gol gelmedi.

Atletico Madrid'de Thiago maçın 66. dakikasında bir sakatlık yaşadı. Oyuna devam edemeyen Thiago yerini Mario Suarez'e bıraktı.

77. dakikada hızlı çıkan Almeria'da Vidal, kaleciyle karşı karşıya kalıp şutunu çekti ancak bu topu iki direğe çarptı ve ağlarla buluşmadı. Fakat bu dakikalarda etkili olan ev sahibi ekip, 80. dakikada gelen ortaya iyi vuran Verza ile öne geçmeyi başardı.

KALEDE GABİ VAR

83. dakikada ise Vidal ile pozisyon bulan Almeria, ikinci gole çok yaklaştı ama kaleci bu sefer gole izin vermedi. Ancak Atletico Madrid file bekçisi Aranzubia, 84. dakikada büyük hatası sonrası yaptığı müdahale Almeria'ya penaltı kazandırdı. Kırmızı kart gören Aranzubia'nın yerine Gabi kaleye geçti. Ancak Gabi, Verza'nın golüne engel olmadı ve durum 2-0'a geldi.

Maçı 2-0 kazanan Almeria puanını 25'e çıkardı. Maça lider çıkan Atletico Madrid ise 57 puanda kaldı ve ikinci sıraya geriledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Almeria, Atletico'yu Verza ile Devirdi: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement