Allegri: Bize Bir Santrfor Bir de Defans Lazım... - Son Dakika
Spor

Allegri: Bize Bir Santrfor Bir de Defans Lazım...

Allegri: Bize Bir Santrfor Bir de Defans Lazım...

İtalyan teknik adam, yeni sezon öncesi kadrosuna bir golcü ile bir defans daha katmayı planlıyor.

26.07.2014 15:47

Juventus'un yeni teknik direktörü Massimiliano Allegri, yaz transfer dönemi kapanmadan bir forvet ve bir savunma oyuncusunu daha kadrosuna katmak istiyor.

Manchester United'dan Patrice Evra ve Real Madrid'den Alvaro Morata transferlerini duyurduktan sadece kısa bir süre sonra Udinese'den Roberto Pereyra'yı da kiralayan Juve, yeni sezon öncesi takıma iki takviye daha yapmayı planlıyor.

Alternatifleri çoğaltmak isteyen Allegri, Gazetta dello Sport'a verdiği demeçte, "Bir defans ile bir golcü daha alabilirsek, çok iyi olacak, çok da güzel olacak... Önceliğim golcü transferi. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Şampiyon bir kadroyu daha da güçlendirmek zaten zor bir iş." şeklinde konuştu.

Şimdiye kadarki transferlerle ilgili, "Coman uzun vadede bize faydalı olacak bir isim. Pereyra ise çok yönlü bir futbolcu. Hem hücumda hem orta sahada ona ihtiyacımız olacak." dedi.

Vidal'in takımdan ayrılacağı dedikodularına da değinen İtalyan antrenör, "Vidal'le konuştum, haberler iyi. Kesinlikle bizimle kalacağını düşünüyorum. Bizim açımızdan çok çok önemli bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Allegri: Bize Bir Santrfor Bir de Defans Lazım... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement