Alim Öztürk 40 Metreden Attı, Takımını Kurtardı - Son Dakika
Spor

Alim Öztürk 40 Metreden Attı, Takımını Kurtardı

İskoçya Premier Lig'de Hearts'ın Türk yıldızı Alim Öztürk, takımının Hibernian ile 1-1 berabere kaldığı maçta müthiş bir gole imza attı.

27.10.2014 11:52  Güncelleme: 11:57

Sezon başında 1461 Trabzon'dan İskoçya Premier Ligi ekiplerinden Hearts'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Alim Öztürk, takımının Hibernian ile 1-1 berabere kaldığı maçta müthiş bir gole imza attı.

90'DA ATTI, TAKIMINI KURTARDI

Geçen sezon PTT 1. Lig'de 18 maçta 2 gol atan genç defans oyuncusu, lig lideri takımını 90'da attığı golle kurtardı. Hibernian son dakikaya 1-0 önde girerken, Alim Öztürk yaklaşık 40 metreden attığı golle takımına bir puanı kazandı. Hearts bu beraberlikle puanını 29'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Alim Öztürk 40 Metreden Attı, Takımını Kurtardı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alim Öztürk 40 Metreden Attı, Takımını Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TC: 40 metre deilki o ama yinede süper 3 7 Yanıtla
  • YUSUF Z: trabzonspor bu genc oynucuyu transfer edip 1kere bile oynatmadan 1461 trabzona yolladi. Su an hollandadan feyenoord ve psv takimlari ilgileniyor ozturknen. Milli takimda savunma yapacak adam yok. Biz hala trabzon ve milli takimda defans sorunu konusalim yaziklar olsun. Turkiyede deger vermedigimiz bu gurbetci kardesimiz avrupada harikalar yaratiyor su an. . . HELAL OLSUN ALIM OZTURK !! Sana tavsiyem turkiyeye sakin gelme 6 0 Yanıtla

Advertisement