Ali Uzunay, Vahid Halilhodzic'e Sahip Çıktı - Son Dakika
Spor

Ali Uzunay, Vahid Halilhodzic'e Sahip Çıktı

Ali Uzunay, Vahid Halilhodzic\'e Sahip Çıktı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Kardemir Karabükspor mağlubiyeti sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'e sahip çıktı.

07.10.2014 11:16  Güncelleme: 11:39

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Kardemir Karabükspor mağlubiyeti sonrası eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Vahid Halilhodzic'e sahip çıktı. Uzunay, geçiş sürecinde bu tür sonuçların yaşanmasının çok sürpriz olmadığını belirterek, "Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Daha yolun başındayız. Biz hem hocamıza hem de taraftarlarımıza inanıyoruz" dedi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Vahid Halilhodzic'e sahip çıktı. Uzunay, alınan saha sonuçlarının kimseyi mutlu etmediğini belirterek, "Sonuçlar bizi mutlu etmedi ama yine çıkış yapacak olan hocamızdır. Önümüzdeki haftalarda bir çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz. Yerel basında hoca aranıyor gibi bir takım haberler yer alıyor ama böyle bir şey yok. Konuşması bile geçmedi. Hocamızla devam ediyoruz ve biraz daha sabır istiyoruz. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Daha yolun başındayız. Biz hem hocamıza hem de taraftarlarımıza inanıyoruz. Özellikle bugünlerde biraz destek, biraz sabır ve hoşgörü istiyoruz" diye konuştu.

"HOCA ARAMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Legia Varşova ve Kardemir Karabükspor yenilgilerinin ardından gönderileceği iddia edilen teknik direktör Vahid Halilhodzic'e sahip çıkan Uzunay, "Bizim hoca arama gibi bir durumumuz söz konusu değil. Yeni hoca gelmesi demek yeni bir zaman dilimi demek ve bizim zaman kaybına tahammülümüz yok. Hocamızın da morali çok bozuk ve üzgün. 'Bana sabır gösterdiniz. İnşallah ben sizin bu sabrınızın karşılığını vereceğim. Sizin yüzünüzü güldürecek sonuçları alacağım' diyor. Önümüzdeki maçlarla birlikte birkaç maç alabilirsek takıma güven gelecek ve iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu takımın mayası iyi. Uyum sorununu atlatırsak bu takım taş gibi bir takım olur. Geçiş sürecinde bu tür sonuçların yaşanması çok sürpriz değil. Bu tür durumlarda sağlıklı düşünüp doğru karar verilmesi gerekir" şeklinde konuştu.

Uzunay, ilk 5 haftada alınan sonuçlardan kimsenin memnun olmadığını vurgulayarak, "Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Daha yolun başındayız. Önümüzde uzun bir maraton var. Bu tablo nedeniyle nasıl şu anda hep beraber üzülüyorsak, önümüzdeki günlerde hep beraber mutlu olacağız. Biz hem hocamıza hem de taraftarlarımıza inanıyoruz. Özellikle bugünlerde biraz destek, biraz sabır ve hoşgörü istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU VE HALİLHOIDZİC BİR ARAYA GELDİ

Kardemir Karabükspor maçının ardından takıma verdiği iki günlük izin nedeniyle İstanbul'a giden teknik direktör Vahid Halilhodzic, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Takımdaki son durumu değerlendiren ikili, kulüp içinde yapılması gereken planlamalarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Halilnodzic'e, "Sana inanıyor ve güveniyoruz. Alacağın kararlarda yanındayız" diyerek güven veren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bana sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu sabrınızın karşılığını vereceğim. Sizin mutlu edecek sonuçlar alabilmek için elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum ve göstermeye devam edeceğim" cevabını aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ali Uzunay, Vahid Halilhodzic'e Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement