Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması: Anlaşma noktasına geldik - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması: Anlaşma noktasına geldik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün yüksek divan kurulu toplantısında yeni teknik direktörle ilgili açıklamalarda bulundu. 3 hocayla görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Koç, "İkisiyle parasal konuları müzakere aşamasına gelindi. Bu insanlar hemen para pul konuşmuyor." dedi.

05.02.2022 17:19  Güncelleme: 17:22

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen yüksek divan kurulu toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezon için 3 hocayla görüşüldüğünü belirten Koç, 2'siyle parasal konuşmalara başlandığını belirtti.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

"KONUŞTUĞUMUZ HOCALAR SEZON ORTASINDA GELMEYE SICAK BAKMADI"

"Çoğunluğun kabul edebileceği bir ismi en geç devre arasına yetiştirmekti. Konuştuğumuz isimler, sezon ortasında sıcak bakmaması üzerine onlarla hibrit bir sistem konuştuk. Çalışacağınız ekipten, yardımcı antrenörünüzü yollayın. Bizim ekiple Mayıs ayına kadar götürelim bu arada yeni sezon planlamasını yapalım. Konuştuğumuz hocalardan ikisi buna sıcak baksa da bu konuda adım atamadık.

"2 HOCAYLA PARASAL KONUŞMALAR AŞAMASINA GELİNDİ"

Ali Koç yaptığı açıklamada, "Belirlediğimiz 3 hocayla müzakereler devam etmektedir. 2'siyle parasal konuşmalar aşamasına gelinmiştir. Hemen para konuşmuyorlar. Vizyon, konsept, plan, maçlar inceleniyor, seyrediliyor. Bu konuda acele etmeden en sağlıklı karar için devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ali Koç\'tan yeni teknik direktör açıklaması: Anlaşma noktasına geldik

Son Dakika Spor Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması: Anlaşma noktasına geldik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • suna genç: sezon bitti bu daha anlaşma aşamasına geldik diyorsa biz fenerlilere 2023 te hayal 0 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Lafonten den masallar. 0 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Sen teknik direktöre imza attırırsın belki ama,takımda yıldız kalmayacak o zamana kadar.Getirdiğin adamın kariyerini de yer ile bir edeceksin olacak olan budur. 0 0 Yanıtla

Advertisement