Alex'in Bahsettiği Görüntü - Son Dakika
Spor

Alex'in Bahsettiği Görüntü

Alex\'in Bahsettiği Görüntü

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Alex, basın toplantısında Aykut Kocaman'ın 'gol sevinci'ni yorumladı.

08.10.2012 17:49  Güncelleme: 09:24

Fenerbahçe'nin son haftalarda en büyük sorunu haline gelen Alex de Souza meselesi sonuçlandı. Alex bugün yaptığı basın toplantısında 8 yıl önce geldiği Türkiye'yi ve Fenerbahçe'de yaşadığı tüm olayları anlattı.

Özellikle Fenerbahçe taraftarına yaptıklarından dolayı teşekkür eden Brezilyalı yıldız oyuncu, "Çocukken bile son hafta ağladığım kadar ağlamamışımdır, çok duygulandım. En içten dileklerim bunlar, Fenerbahçe taraftarının bundan sonraki süreçte mutlu olmasını diliyorum. Bana çok iyi davrandılar" diye konuştu.

ALEX'İN BAHSETTİĞİ GÖRÜNTÜ

Alex de Souza'nın bugün yaptığı basın toplantısında en dikkat çekici konuşma ise sezon başındaki MTK maçında attığı gol oldu.

"GOLÜ KENDİ KALENE ATTIN ZANNETTİK"

Frikikten attığı gol sonrası Aykut Kocaman'ın sevincine dikkat çeken Alex, şöyle konuştu:

" Avusturya'da MTK maçında frikikten gol attım ama Brezilya'daki arkadaşlarım, 'yedek kulubesine bakınca golü kendi kalene attın zannettik' diyorlar. Benimle konuşacağını söylediği şeyleri bir türlü konuşmamıştı ve canım sıkılıyordu. Vaslui maçında kötüydük. Bir sonraki hafta Romanya'ya gittik. Vaslui maçından bir gün önce konuşmak için beni çağırdı. Bana 'çözülmesi gereken bir sorun var mı?' diye sordu, orada ben bir patlama yaşadım"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alex'in Bahsettiği Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement