Aktaş, Beşiktaş'ın Kurumsal İletişiminin Başına Geçiyor - Son Dakika
Spor

Aktaş, Beşiktaş'ın Kurumsal İletişiminin Başına Geçiyor

Aktaş, Beşiktaş\'ın Kurumsal İletişiminin Başına Geçiyor

Erdoğan Aktaş, içerisinde BJK TV, Beşiktaş dergisi, bjk.com.tr'nin de dahil olduğu Beşiktaş'ın kurumsal iletişiminin başına geçiyor.

02.04.2014 08:00

İçerisinde BJK TV, Beşiktaş dergisi, bjk.com.tr'nin de dahil olduğu Beşiktaş'ın kurumsal iletişiminin başına geçmesi beklenen Erdoğan Aktaş daha göreve başlamadan siyah-beyazlı camiayı heyecanlandırdı.

Başta yönetim kurulu olmak üzere pek çok kesimden destek alan A Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın, Beşiktaş'ın tüm resmi yayınlarının kalitesini arttıracağı yönünde genel bir kanaat şimdiden oluşmuş durumda.

Siyah-beyazlı kulüpten maaş almayacağını açıklayan ve televizyonun haber müdürü olarak yakın zamana kadar NTV Spor ve AMK gazetesinde Beşiktaş muhabiri olarak görev yapan Hakan Gündoğar'ı atayacağı konuşulan Aktaş'ın, mevcut personelin maaş ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapacağı da gelen bilgiler arasında.

Aktaş'ın kadroda tenkisat yapması beklenmezken, teknik malzeme temini, canlı yayın aracı ve destek personel gibi konularda da A Haber bünyesinden takviye yapacağına dair söylentiler de kulislerde sıklıkla dile getiriliyor.

Özellikle televizyon ve dergi yayıncılığına yepyeni bir soluk katması için göreve getirilecek olan Erdoğan Aktaş'ın yakın çevresine hem A Haber'deki görevini hem de Beşiktaş'ta alacağı yeni vazifesini rahatlıkla ve başarıyla yürüteceğini söylediği gelen haberler arasında.

Beşiktaş'ın tüm resmi iletişimini yönetmesi için adı geçen Erdoğan Aktaş'ın ne zaman göreve başlayacağı camia ve taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aktaş, Beşiktaş'ın Kurumsal İletişiminin Başına Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement