Akhisar'da Kadro Sancısı - Son Dakika
Spor

Akhisar'da Kadro Sancısı

Akhisar\'da Kadro Sancısı

Ara transferde Hasan Kabze, LuaLua, Halil İbrahim, kaleci Emrah'la yollarını ayırıp Onurcan, Sinan, Kenan gibi gençleri kiraya veren Akhisar Belediyespor'da kadro sancısı yaşanıyor.

21.01.2016 06:12

Ara transferde Hasan Kabze, LuaLua, Halil İbrahim, kaleci Emrah'la yollarını ayırıp Onurcan, Sinan, Kenan gibi gençleri kiraya veren Akhisar Belediyespor'da kadro sancısı yaşanıyor.

Teknik direktör Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-1 biten Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, "Özellikle hücum hattında eksiğimiz var. Bazı oyuncuları dinledirmekte zorlanıyorum. Rodallege ve Douglao'yu 45 dakika oynatmayı düşündüm ama yapamadım" dedi.

Yönetim, Güray'a talip olan Trabzonspor'un takas olarak vermeyi önerdiği 2-3 oyuncuyla kadroyu rahatlatmayı planlarken, Cihat Arslan'ın yönetimden 1 ya da 2 deneyimli futbolcu daha istediği bildirildi. Akhisar Belediyespor, devre arasında sadece Şanlıurfasporlu Kenan ve Sırp Grbic'i kadrosuna kattı.

Öte yandan Akhisar Belediyespor, Galatasaray beraberliği ile kupada gruptan çıkma şansını Karşıyaka ile deplasmanda oynanacak son maça bıraktı. 1-1'lik sonuç için, "Adaletli bir skor" değerlendirmesi yapan Cihat Arslan, "İyi bir müsabaka oldu. Yakaladığımız fırsatları değerlendirsek, kazanabilirdik. Aynı şekilde son bölümde Galatasaray da galip gelebilirdi. Artık son maça bakacağız" dedi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Akhisar'da Kadro Sancısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement