Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, bir günlük iznin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başladı.

10.09.2012 22:55

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, bir günlük iznin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başladı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hazma Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, "Lige verilen arada Karşıyaka ile yaptığımız hazırlık maçında eksiklerimizi görmek notasında iyi bir gözlem yaptık. Ligde 3 haftalık maratonda kadroda yer alamayan arkadaşlarımızı özellikle Karşıyaka maçında sahaya sürdük. Güzel olan ise Karşıyaka maçında ortaya konan oyun ve mücadeledir. Takımda bulunan bütün oyuncularımız artık hazır durumdadır" dedi.

"MEHMET YILDIZ 2-3 HAFTA SONRA HAZIR OLACAK"

Medical Park Antalyaspor'dan transfer edilen Mehmet Yılmaz'ın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Patron Hamzaoğlu, "Mehmet Yılmaz oyuncumuzun daha kondisyon eksikliği var 2 veya 3 hafta sonra hazır olacağına inanıyorum. Transfer noktasında zaten Mehmet Yılmaz'ı transfer ederken çok acil ihtiyacımız var hemen oynatalım diye almadık. Lig çok uzun bir maraton, Mehmet Yılmaz'a da ihtiyacımız olacak dönemler olabilir" diye konuştu.

SAKATLARIN SON DURUMU

Hafif sakatlıkları süren oyuncular hakkında bilgi veren Hamzaoğlu, " Çağdaş Atan, Kürşat Duymuş ve Bikoko'nun hafif sakatlıkları sürüyor, bu arkadaşlarımız hafta sonuna yetişir ancak takımla her ne kadar çalışmalara başlasa da Hakan Ateş'in iki haftalık daha beklemesi gerekiyor" dedi.

"BENİM İÇİN TAKIMLA UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞANLAR EN BAŞARILIDIR"

Maçlar öncesi kadro kurma formülü açıklayan Hamzaoğlu, "Benim için idmanlar maçların aynasıdır. İdmanda en çok koşan, en çok hareket yapan değil, takımla uyumlu bir şekilde çalışanlar en başarılıdır. Yoksa idmanda kaç kilometre koşmuş, bunları baz alarak kadro oluşturmam. İdmanda takım arkadaşları ile en iyi uyumu sağlayarak çalışmalarını tamamlamalarını istiyoruz. Kendini gösteren, mücadeleye hazır olan öncelik kazanıyor. Benim için futbol tamamen bir gözlem işidir, artı benim oynatacağım sistem, parçaların birbirine uyumu benim için çok önemlidir. Artık takımımızda uyum sorunu yok" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement