Akhisar Belediyespor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Kurban Bayramı münasebetiyle Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde idman öncesi bayramlaşma töreni düzenlendi.20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Medical Park Antalyaspor'un konuğu olacak...

16.10.2013 19:05

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Kurban Bayramı münasebetiyle Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde idman öncesi bayramlaşma töreni düzenlendi. 20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Medical Park Antalyaspor'un konuğu olacak Akhisar'da çalışmalar bayramın ikinci günü başladı.

A Milli Takım antrenör yardımcılığı görevini yürüten yeşil-siyahlıların teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, takımında başında idmana çıktı. Sakatlığı süren Emin Aladağ takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı. Bayramlaşma törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor eski başkanlarından Ömer İşçi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bayramlaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, şunları söyledi:

"Tesislerde kurbanımızı keserek, bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Ligdeki konumumuz itibari ile çok rehavete kapılmadan takım oyunu ile inşallah başarılarımıza devam edeceğiz. Antalya deplasmanı gerçekten ciddi bir deplasman, orada da yine 90 dakika topu kovalayacağız, iyi mücadele edeceğiz, iyi gayret edeceğiz. Takdir Allah'ın ama mutlaka puan ile döneceğimize inanıyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur."

A Milli Takım Teknik Direktör Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, dün akşam oynanan ve Türkiye'nin 2-0 kaybettiği Hollanda maçı ile ilgili olarak ise, "Milli Takım'daki sürecim Mayıs ayına kadar devam edecek. Dün gönül ister ki kazanabilseydik keşke, Dünya Kupası şansını en azından devam ettirecektik, hayırlısı olsun. Döndük, Akhisar'dayız, hafta sonu konuk olacağımız Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Şuanda takımın üzerinde her şey olumlu, Emin Aladağ dışında herkes idmanda yer alıyor. İnşallah Antalya maçından iyi bir oyun ile iyi bir sonuç ile dönmek istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement