Ahmet Nur Çebi, PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi, PFDK'ya sevk edildi

Ahmet Nur Çebi, PFDK\'ya sevk edildi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

05.09.2023 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve 10 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildiği açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları" ve "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya gönderildi.

Beşiktaş Kulübü de hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar ile sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle kurula yollandı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Adana Demirspor, 'çirkin ve kötü tezahürat', Galatasaray ve MKE Ankaragücü ise çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması gerekçeleriyle disipline sevk edildi.

Çaykur Rizespor, saha olayları, Başakşehir, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları, Gaziantep Futbol Kulübü, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ile usulsüz seyirci alınması, Hatayspor da talimatlara aykırı hareket ve 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle PDFK'ya gönderildi.

Başakşehir Futbol Kulübü idarecisi Murat Yaman da 'sportmenliğe aykırı hareketi' ve 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle disipline verildi. - İSTANBUL

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi, PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement