Ağlayan Fenerbahçeli Taraftarı Pereira Teselli Etti - Son Dakika
Spor

Ağlayan Fenerbahçeli Taraftarı Pereira Teselli Etti

Akhisar Belediyespor maçı sonrası Fenerbahçeli futbolculardan imza almak isterken ezilme tehlikesi geçiren Baray adlı çocuğu Vitor Pereira teselli etti ve onunla fotoğraf çektirdi.

07.03.2016 08:15  Güncelleme: 08:22

Fenerbahçe'nin deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-0 yendiği maçtan sonra sarı-lacivertli futbolculardan imza almak isterken ezilme tehlikesi yaşayan Baray adlı minik çocuğu teknişk direktör Vitor Pereira teselli etti.

EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Fenerbahçeli futbolcular Akhisar Belediyespor maçı sonrası takım otobüsüne binerken, Baray adlı bir çocuk sarı lacivertli oyuncularla fotoğraf çektirmek için babasıyla birlikte yanlarına gitti. Ancak bu sırada oluşan küçük çaplı izdihamda küçük çocuk ezilme tehlikesi geçirdi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaşadığı olayın ardından çok korkan Baray, gözyaşlarına boğulurken, babası kendisini teselli etmeye çalıştı. Çocuğun ağladığını gören Fenerbahçe'nin medya sorumlusu Fatih Demirkol hemen devreye girdi. Çocuğu, babasıyla birlikte soyunma odasına götüren Demirkol, onları teknik direktör Vitor Pereira ile bir araya getirdi. Pereira minik Baray ile yakından ilgilendi ve fotoğraf çektirdi.

Ağlayan Fenerbahçeli Taraftarı Pereira Teselli Etti

Son Dakika Spor Ağlayan Fenerbahçeli Taraftarı Pereira Teselli Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vatandaş : ceza evine koyup besleyen kadar bi sebeble kaçarken vurulsaidi bu gün bunu yaşamazdık 0 0 Yanıtla

Advertisement