Afşin Karakucak Güreşlerine Belediye’ye Damgası - Son Dakika
Spor

Afşin Karakucak Güreşlerine Belediye’ye Damgası

Afşin Karakucak Güreşlerine Belediye’ye Damgası

Kahramanmaraş Belediyespor Güreş Takımı Güreşçileri Afşin'de Düzenlenen Karakucak Güreş Festivalinde Madalyaları Topladılar.

04.10.2010 19:02  Güncelleme: 19:13

Kahramanmaraş belediyespor güreş takımı güreşçileri afşin'de düzenlenen karakucak güreş festivalinde madalyaları topladılar.

39. Afşin Eshab-ı Kehf Kültür Sanat ve Karakucak Güreş Festivali'ne katılan Kahramanmaraş Belediyespor Güreş Takımı güreşçileri üç adet birincilik, üç adet ikincilik bir adette üçüncülük elde ederek festivalin en gözde takımı oldular.

Hamza Yerlikaya, Şeref Eroğlu gibi birçok Dünya ve Avrupa şampiyonu olmuş güreşçilerin de izleyici olarak katıldığı Karakucak Güreş Festivali'nde Kahramanmaraş Belediyespor Güreş Takımı güreşçileri ortaya koydukları güreşlerle izleyicilerden tam not aldılar.

Güreşlerde 55 kg'da Mehmet Ali Arslan, 66 kg'da Şenol Çalık ve 74kg'da Mustafa Kuyucu birinci olurlarken, 66 kg'da Hakan Şen,84 kg'da İsmail Bulut ve Baş'ta Mustafa Özdemir, ikincilik elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldular. 84 kg'da üçüncü olan Musa Gürbüz ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Afşin Karakucak Güreşlerine Belediye’ye Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement