Adnan Öztürk: "Galatasaray'ı Kaosa Çekemezler" - Son Dakika
Spor

Adnan Öztürk: "Galatasaray'ı Kaosa Çekemezler"

Adnan Öztürk: "Galatasaray\'ı Kaosa Çekemezler"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, ortamı germeye çalışanlar olduğunu ileri sürerek, Sarı-kırmızılı kulübü bu sene kaos ortamı içine çekemeyeceklerini söyledi.

27.03.2012 19:16

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, ortamı germeye çalışanlar olduğunu ileri sürerek, Sarı-kırmızılı kulübü bu sene kaos ortamı içine çekemeyeceklerini söyledi.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Türkçe Basın Kulübü'nün düzenlediği Güven Sazak Spor Ödülleri töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, gerilen bir ortam oluştuğunu ifade ederek, "Ortamı germeye çalışanlar var" dedi.

"Biz bu tuzaklara düşmeyiz" diyen Öztürk, Galatasaray'ı hiçbir şekilde bu sene, kaos ortamı içine çekemeyeceklerini belirterek, "Sürekli böyle bir bardak suda fırtına kopartmaya çalışmalar. Şimdi birazda hayretle izliyorum. Bir futbolcunun konsantrasyonunu bozmuş. Yani koskoca Galatasaray kulübü, koskoca Fatih Terim bir futbolcuyla ilgili beğendiğini söylemiş, konsantrasyonu bozulmuş. Galatasaray camiası bu tuzaklara düşmez. Galatasaray camiası bu sene kendisine yakışan enerjiyi, sinerjiyi yakaladı.

Stadımızda en küçük bir olay ve küfür olmadan, ailece maçları seyrettiğimiz olaysız bir seneyi götürüyoruz. İnşallah bu kadar karışık, bu kadar sorunlu bir senenin içerisinde hep beraber hiçbir kaosa girmeden, hiç kimseyle sert tartışmalara girmeden ve hiçbir yara almadan Galatasaray'ı şampiyon olarak çıkartacağız" diye konuştu.

"LİGLERİN BAŞLAMASI ERTELENDİ, TAKIM YORULABİLİR, NORMALDİR"

Öztürk, futbol takımının son maçlarda aldığı sonuçların hatırlatılarak, futbol takımında bir düşüş olup olmadığı şeklinde sorulan bir soruya, "Bu sene liglerin başlaması biraz ertelendi. Takım yorulabilir, normaldir. Bizim teknik ekibimiz, Fatih hoca, bunu zaten hesaplamıştır. Hepsinin önlemleri alınmıştır. Galatasaray play-off'a geldiği zaman zaten kimlerle oynayacağı belli. Zaten o takımlarla sene içerisinde de oynadık. Dolayısıyla Galatasaray için yeni bir şey yok" şeklinde cevap verdi.

Play-off sisteminin Türkiye'de uygulanmaması gerektiğini dile getiren Öztürk, "Play-off sistemi, yayıncı kuruluşun verdiği bir iftarda tatlıyla çay arası masaların üzerine servis edildi. Bildiri olarak verildi, 'bu böyle oynanacak' dendi. Play-off Türkiye gibi 75 milyon nüfusa sahip futbol ülkesinde uygulanması gereken bir sistem değil. Play-off futbol takımları, nüfusu ve futbola ilgi az olan ülkelerde uygulanır. Türkiye'nin bu tariflerin hiçbir tanesine uzaktan yakından ilgisi yoktur. Böyle bir garabet

senesinde biz yine hiçbir tartışmaya girmeden yolumuza bakacağız. Camia olarak bu seneyi bitirip, önümüzdeki senede asıl hedeflerimize doğru hazırlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adnan Öztürk: 'Galatasaray'ı Kaosa Çekemezler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement