Süper Lig'in dev kulüpleriyle adı anılan Onur Bulut, Kayserispor ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'in dev kulüpleriyle adı anılan Onur Bulut, Kayserispor ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı

Adı sık sık Süper Lig'in devleriyle anılan Kayserispor'un savunma oyuncusu Onur Bulut, kulübüyle 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

12.12.2022 13:34  Güncelleme: 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekibi Kayserispor ile gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Onur Bulut, transferin gözdesi durumunda. Süper Lig devlerinin peşinde koştuğu 28 yaşındaki futbolcunun kulübünde kalacağı iddia edildi.

3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME İMZALAYACAK

TRT Spor'da yer alan habere göre, Süper Lig devlerinin radarında olan Onur Bulut için Kayserispor hamle yaptı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık yeni sözleşme imzalama konusunda anlaşmaya vardı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Onur Bulut'un menajerliğini yapan Elyasa Süme, oyuncusu ile Kayserispor arasında sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlandığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

2 GOL VE 2 ASİSTLİK PERFORMANS

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 14 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans gösteren Onur Bulut, A Milli Takım'a kadar yükseldi.


Süper Lig\'in dev kulüpleriyle adı anılan Onur Bulut, Kayserispor ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı

Son Dakika Spor Süper Lig'in dev kulüpleriyle adı anılan Onur Bulut, Kayserispor ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement