Gözler Fenerbahçe'ye çevrildi! Atletico Madrid'de Çağlar kararı - Son Dakika
Spor

Gözler Fenerbahçe'ye çevrildi! Atletico Madrid'de Çağlar kararı

Fenerbahçe'nin radarında olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'in Real Madrid ile oynayacağı Kral Kupası maçının kadrosunda yer aldı. Çağlar'ın Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları gündemdeydi.

18.01.2024 16:48  Güncelleme: 16:52

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin radarında olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, bu akşam oynanacak Atletico Madrid- Real Madrid maçının kadrosuna dahil edildi.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI İDDİASI VARDI

Gösterdiği performansla büyük beğeni alan Çağlar'ın Fenerbahçe ile her konuda anlaştığı ve sarı-lacivertli formayı kısa sürede giyeceği gündeme gelmişti.

KADROYA ALINDI

Milli oyuncu, Atletico Madrid'in Real Madrid ile oynayacağı Kral Kupası maçının kadrosunda kendine yer buldu. Atletico Madrid-Real Madrid mücadelesi bu akşam saat 23.30'da kozlarını paylaşacak.

Adı Fenerbahçe ile anılan Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid-Real Madrid Maçı Kadrosuna alındı
Gözler Fenerbahçe\'ye çevrildi! Atletico Madrid\'de Çağlar kararı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Gözler Fenerbahçe'ye çevrildi! Atletico Madrid'de Çağlar kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gürhan TUNALI: Çağlar SÖYÜNCÜ, yarın sabah İstanbul a gelecek. Öğleden sonra sağlık kontrolünden sonra imza atacak. Hayırlı olsun Kral... 16 7 Yanıtla
  • Ali Arslan: Taktik yapıyorlar tok satıcı oynuyorlar, çağlar çocukluk aşkı FB ye gitmek istediğini belirtti, muhtemelen kısa bir süre içerisinde İstanbul'da gelir sağlık kontrolü sonra imza,ama ciddi abartılı rakam istiyor a.madrid,tıkanırsa orda tıkanır. 15 0 Yanıtla

Advertisement