Adebayor Yoksa Büyük Sorun Var! - Son Dakika
Spor

Adebayor Yoksa Büyük Sorun Var!

Adebayor Yoksa Büyük Sorun Var!

Medipol Başakşehir bu sezon Togolu golcünün forma giymediği 4 lig maçında sadece 1 galibiyet alırken tam 8 puan kaybetti.

08.05.2018 02:45

CELAL UMUT EREN

Süper Lig'de bitime 2 hafta kala Sivasspor karşısında 1-1'lik beraberlikle altın değerinde 2 puan yitiren Medipol Başakşehir, Emmanuel Adebayor'un yokluğunda yine kazanamadı.

Togolu forvetin görev yapamadığı maçlarda hem hücum bölgesinde sıkıntı çeken hem de takım oyununda aksayan turuncu-lacivertliler benzer sorunu yine yaşadı. Bu sezon takımın en istikrarlısı olan Adebayor, sadece 4 lig maçını kaçırdı. Tecrübeli yıldızın yokluğunda 4 maçın 3'ünü kazanamayan Başakşehir, sadece Antalyaspor'u 4-1 yendi. Adebayor'un olmadığı Gençlerbirliği maçını 1-0 kaybeden turuncu-lacivertli ekip, Alanyaspor'a da 4-1 gibi farklı bir skorla boyun eğmişti.

Son olarak ligin en kritik virajında Sivasspor'la berabere kalan Abdullah Avcı'nın ekibi, 34 yaşındaki yıldızı çok aradı. Saha içi liderliğiyle de takımını sahiplenen ve kriz anlarında tecrübesiyle devreye giren Adebayor, futbol kalitesi olarak da rakiplerini yoruyordu. Bu sezon 28 lig maçına çıkan Adebayor, 13 gol 5 asistle oynarken, toplamda 18 gole doğrudan katkı yaptı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Adebayor Yoksa Büyük Sorun Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement