Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması - Son Dakika
Spor

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması

"Kahramanmaraşspor müsabakası ile rahat bir nefes almak istiyoruz"

31.01.2014 17:10

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, Kahramanmaraşspor maçını kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini bildirdi.

Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar günü sahasında yapacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlı takımda tüm hesaplar 3 puan üzerine. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde yaklaşık 1,5 çalışan Adana ekibinde Selçuk Şahin antrenmana katılmadı. Koşu yapan Şahin'in riske edilmeyeceği ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına hazır olacağı belirtildi.

Teknik Direktörü Levent Eriş, pazar günü yeni bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

Kahramanmaraşspor maçının önemli olduğunu, bütünleşerek bu maçı kazanacaklarını bildiren Eriş, "Hafta başından bu yana çok iyi çalıştık. Başkanımızın da iki haftadır Adana'da olması ve takımı yalnız bırakmaması güvenimizi daha da artırdı. Manisaspor maçında takım istediğim oyunu sahada sergiledi. Artık sonuç almamız gerekiyor. Kahramanmaraşspor müsabakası ile rahat bir nefes almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel ise iki haftada çirkin ve kötü tezahürattan 39 bin lira ceza aldıklarını ve Kahramanmaraşspor maçında bunun tekrarlanması halinde iki katı ceza ve saha kapama ile karşı karşıya kalacaklarını kaydetti.

Uzel, taraftarlardan bu konuda dikkatli olmalarını istedi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement