Adanaspor-Mke Ankaragücü Maçı Ardından - Son Dakika
Spor

Adanaspor-Mke Ankaragücü Maçı Ardından

Adanaspor-Mke Ankaragücü Maçı Ardından

Adanaspor Yardımcı Antrenör Cevdet Çapar, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada kazanmaları gereken bir maçı kaybederek şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.

29.01.2013 00:15

Adanaspor Yardımcı Antrenör Cevdet Çapar, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada kazanmaları gereken bir maçı kaybederek şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in cezası nedeniyle katılamadığı basın toplantısında konuşan Çapar, yaşanan puan kaybını gelecek haftalarda oynayacakları maçları kazanarak telafi edeceklerini belirterek, " Ankaragücü'ne karşı kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak önümüzde daha çok maç var. İkinci yarı itibariyle telafisi olan maçlar oynuyoruz. Buda onlardan bir tanesiydi. Cumartesi Pazar oynanan maçlardan sonra herkesin puan kaybettiği bir haftada bizim puan kazanmamız halinde avantaj elde edecektik. İnşallah bunu önümüzdeki haftalarda telafi etmek için takımımız elinden geleni yapacaktır. Önümüzde daha on beş tane maç var. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Adanaspor'lu Ümit Tütüncü, kazanılması gereken bir maçı kaybettiklerini hatırlatarak, "Bunun için herkesten özür diliyoruz. Bunu toparlayacak olanlarda biz futbolcularız. İnşallah önümüzdeki Bucaspor maçıyla çıkışa geçip, bu takımın ne kadar değerli ve önemli olduğunu herkese göstereceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Adanaspor'un genç oyuncusu Tayfun Aksoy, 3 puanı alamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, haftaya oynanacak Bucaspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ

MKE Ankaragücü Yardımcın Teknik Direktörü Aykan Atik, oyuncuların mücadelesini çok beğendiğine dikkat çekerek, "Adanaspor'a oyun oynatmamayı amaçlamıştık ve bunu başardık. Verdiğimiz taktiksel disiplin içerisinde oyuncularımız 90 dakika boyunca savunma anlayışından kopmadan maçı tamamladı. Goller kaçırdık. Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

MKE Ankaragücü'nden Kaan Kanak, Adanaspor maçına bir hafta boyunca çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Hocalarımız bu maça bizi çok iyi hazırladı. Bugün sahada bütün varını, yoğunu veren arkadaşlarıma canı gönülden tebrik ediyorum, gerçekten Ankaragücü ruhuna yakışır mücadele ettiler. Bu galibiyeti cezaları olduğu için maça gelemeyen Ankaragücü taraftarına hediye ediyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde aynı mücadeleyi sergileyip Ankaragücü'nü düştüğü durumdan kurtaracağız" diye konuştu.

MKE Ankaragücü'nden Mehmet Taşçı, geçen hafta hak ettikleri maçı kaybettiklerini ifade ederek, "Geçen hafta son dakikalarda bol pozisyon harcadık ve şanssız goller yedik. Bir hafta boyunca da Adanaspor maçına çok iyi hazırlandık. Hocalarımız bizi çok iyi motive etti. Hırslandık ve bu maçı istiyorduk. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynadığımızı düşünüyorum. Bu galibiyeti de büyük Ankaragücü taraftarına, cezalı olduğu için maçı tribünden izleyen Mustafa Kaplan hocamıza ve başkanımıza armağan ediyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor-Mke Ankaragücü Maçı Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement