Adanaspor, Ersan Adem Gülüm Transferinden 1.4 Milyon Euro Kazandı - Son Dakika
Spor

Adanaspor, Ersan Adem Gülüm Transferinden 1.4 Milyon Euro Kazandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm'ün Çin ekibi Hebei China Fortune'ye transferinden 1.4 milyon Euro kazandı.

15.02.2016 17:19  Güncelleme: 17:24

Beşiktaş, Ersan Adem Gülüm'ü 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin kulübü Hebei China Fortune'a sattı. Siyah-Beyazlıların, Ersan'ı bir önceki kulübü Adanaspor'a bu paranın yüzde 20'si olan 1 milyon 400 bin Euro'yu ödemesi gerektiği ortaya çıktı.

7 MİLYON EURO'YA SATILMIŞTI

Ara transfer döneminin tamamlanmasının ardından Siyah-Beyazlılara piyango vurdu. Hebei China Fortune, sürpriz bir teklif yaparak Ersan Adem Gülüm'ü istedi. Yönetimden onay çıktı ve 28 yaşındaki stoper 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin'in yolunu tuttu.

Bu transferin sadece Beşiktaş'ın değil, Ersan'ın bir önceki kulübü Adanaspor'un da kasasına katkı sağlayacağı ortaya çıktı.

SÖZLEŞMEDE MADDE VARDI

2010 yılında, Ersan Gülüm'ün Beşiktaş'a transferi sırasında iki kulüp arasında özel bir sözleşme yapıldı ve oyuncunun transferi durumunda bonservis bedelinin yüzde 20'sini Adanaspor'un alması kararlaştırıldı.

Yani Adanaspor, 6 yıl önce gönderdiği eski futbolcusu sayesinde 1 milyon 400 bin Euro'luk kazanç elde etti.

(sporalemi.com.tr)

Adanaspor, Ersan Adem Gülüm Transferinden 1.4 Milyon Euro Kazandı

Son Dakika Spor Adanaspor, Ersan Adem Gülüm Transferinden 1.4 Milyon Euro Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • adanalı: Yine mi adana:))) 8 3 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI ORTADOĞUDA PATLAK VEREREK BAŞLADI KIYAMET FİTNESİNİN FİTİLİ ATEŞLENDİ BİR KEZ ARTIK GERİYE DÖNÜŞ YOK... 1 3 Yanıtla
  • vatandas: sıra hepinize gelecek bekleyin... 0 1 Yanıtla

Advertisement