Adanaspor'dan Hadi'ye Ziyaret - Son Dakika
Spor

Adanaspor'dan Hadi'ye Ziyaret

Adanaspor\'dan Hadi\'ye Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kentteki yetenekli sporcuları milli takımlara kazandıran tüm kulüplere desteklerinin süreceğini söyledi.

11.06.2013 17:19

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kentteki yetenekli sporcuları milli takımlara kazandıran tüm kulüplere desteklerinin süreceğini söyledi.

Hadi, Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın'ı makamında kabulünde yaptığı konuşmada, kentin iki profesyonel güzide kulübü Adanaspor ile Adana Demirspor'un, transferlerde büyük bütçeler ayırmamaları için altyapıya daha çok önem vermeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Adanaspor'un ve Adana Demirspor'un altyapıdaki çalışmalarını yakından izlediğini ve başarılarıyla mutlu olduğunu ifade eden Hadi, özellikle Adanaspor U19 Takımı'nın geçtiğimiz günlerde Sakarya'da final karşılaşmasında Nazilli Yıldızspor'a 4-2 yenilerek Türkiye ikincisi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın'ın antrenman yapmak için talep ettiği Ali Hoşfikirer Tesisleri'nin bakım ve onarımını yaptıktan sonra, program içinde orada çalışmalarını sağlayacaklarını ifade eden Hadi, "Kentimizde yetenekli sporcuları milli takımlara kazandıran tüm kulüplere desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Adanaspor Altyapı Sorumlusu Arın, altyapıda 10 kadar kategoride 500 lisanslı sporcuya sahip olduklarını, antrenman yapacak tesis konusunda sıkıntılar yaşadıklarını, bunun çözümü konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi'den her koşulda destek gördüklerini belirterek teşekkür etti.

Sakarya'da U-19 kategorisinde Türkiye ikincisi olduklarını anımsatan Arın, aynı başarıyı Malatya'da gerçekleştirilecek U-16 Türkiye finallerinde de göstereceklerine inandığını, her zaman yanlarında olan Hadi'nin katkılarını unutmayacaklarını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'dan Hadi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement