Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü'den Lig Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü'den Lig Değerlendirmesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü\'den Lig Değerlendirmesi

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü basın mensuplarıyla biraraya gelerek ligin genel bir değerlendirmesini yaptı.

25.02.2016 14:08

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü basın mensuplarıyla biraraya gelerek ligin genel bir değerlendirmesini yaptı.

Ligin en iyi çalışan takımı olduklarını belirten Osman Özköylü, "Çok büyük bir camia ve taraftar topluluğuna sahibiz. İsmimiz de, hedefimiz de çok büyük. Bu nedenle rakiplerimiz bize karşı daha farklı oynuyorlar. Daha fazla mücadele ediyorlar. Bu nedenle tüm maçlarımız çok zor geçiyor. Şampiyonluk beklentisinin en üst düzeyde olması da ayrıca bir baskı unsuru oluyor. Ligin ilk yarısında yediğimiz saçma sapan goller nedeniyle canımız çok yandı. Ancak ikinci yarı çok az gol yiyoruz. Gol yemeden maç kazanmanın kurgusuyla hareket ediyoruz. Bu ligde Alanyaspor ile birlikte en fazla gol atan iki takımdan birisiyiz. 2'nci Yarıda, ilk yarının tam aksine oyuna sonradan giren oyuncularımızın skoru pozitif olarak etkilemesi çok sevindirici bir durum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında rakibin 9 kişi kalmasının ardından Adana Demirspor'un oynadığı oyunu da değirlendiren Özköylü, "Gaziantep'te oyuncularım, 9 kişi kalan bir takımı nasıl olsa yeneriz mantığıyla harket ettiler. Kendileriyle maç sonrası toplantı yaptım. Aynen bu sonuç çıktı. Ancak oynanan oyun asla kabullenilebilir bir durum değil. Kendilerine bunu anlattım" diye konuştu.

HÜSEYİN KALA'DAN MEMNUNUM

Hüseyin Kala'nın oynadığı oyundan teknik direktör olarak memnun olduğunu ifade eden Özköylü, "Zafer Çevik ve Astafei'den istediğimiz verimi alamadığımız için Hüseyin Kala'dan yararlanıyorum. Hüseyin Kala'yı bu camia kafasında bitirmiş, ama ben Hüseyin Kala'dan memnunum ve oynatma ısrarımı sürdüreceğim. Bu mevki de oynayacak en iyi oyuncum Hüseyin Kala. Kimisi kızıyor, ıslıklıyor diye Hüseyin'den vazgeçmem. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında bile onun sayesinde gol attık" şeklinde konuştu.

ZORLU BİR MARATONA GİRDİK, MAKAS AÇILIYOR

Çok zor bir maratona girdiklerini, bazı maçların hem kendileri hem de rakipleri açısından 6 puan değerinde olduğunun altını çizen teknik patron Özköylü şunları söyledi:

"Maçta çok fazla koşmak o kadar önemli değil. Topa sahip olmak, topla oynamak benim takımım için daha önemli. Oyuncumun maç içerisinde zaman zaman yapacağı koşular benim için önemli. Adanaspor maçını da sayarsak 5 tane önemli maçımızı Adana'da oynayacağız. Buradaki maçları kazanmak için sahada olacağız. Öncelikli hedefimiz rakibe pozisyon vermeden iyi mücadele ederek maçları kazanmak diye" konuştu.

TİAGO'NUN SAĞLIK DURUMUNU KONTROL EDİYORUZ

Tiago'nun arka adalesindeki bir zarda yırtık olduğunu da anlatan Osman Özköylü, hafta sonuna kadar bu oyuncunun durumu takip edeceklerini, oynayıp oynamama durumunun ise ilerleyen günlerde netlik kazanacağını sözlerine ekledi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü'den Lig Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement