Adana Demirspor Teknik Direktörü: "Kadromuz Belli Oldu" - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Teknik Direktörü: "Kadromuz Belli Oldu"

Adana Demirspor Teknik Direktörü: "Kadromuz Belli Oldu"

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'UN teknik direktörü Yücel İldiz, "Transferde aceleci davranmadık."

10.09.2013 16:38

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'UN teknik direktörü Yücel İldiz, "Transferde aceleci davranmadık. Şu anda alternatifli bir kadro oluşturduk" dedi.

Basın sözcüsü Yüksel Yavuz ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yücel İldiz, ligin ilk 3 haftasının geride bırakıldığını, bu dönemde 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 4 puan topladıklarını hatırlatırken şöyle konuştu:

"Hem yeniden yapılanma, hem de takımı Süper Lig'e hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Tadromuz tam anlamıyla şekillendi. Şu an 26 kişilik bir kadromuz var, 2'si alt yapıdan aldığımız sporcular. Bu kadroyla lige devam edeceğiz. Eksiklerimiz olursa takviye yapacağız."

Adana Demirspor'un başına geldiği zaman geçen yıldan 8 oyuncu bulunduğunu, bunların 2'sinin kaleci olduğunu vurgulayan Yücel İldiz, şöyle devam etti:

"Transferde aceleci davranmadık ama istediğimiz oyuncuları alabilmek için zaman zaman zorlandığımız oldu. Şu anda alternatifli bir kadro oluşturabildik. Amacımız ligin sonuna kadar futbol adına bir savaşın içerisinde olmak ve bu savaştan da sezon sonunda galip gelerek Adanalılar'a mutluluk tattırmak. Adana Demirspor'u el birliğiyle lige çıkarabilirsek, o zaman devamlık sağlayabiliriz."

"İŞİMİZ KOLAY DEĞİL"

Zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini, hafta sonu sahalarında Balıkesirspor ile önemli bir karşılaşma yapacaklarını belirten Yücel İldiz, son olarak, "Balıkesirspor şu ana kadar kayıpsız giden bir takım. Bu nedenle hafta sonu işimiz hiç de kolay olmayacak. Ama biz de Adana Demirspor'uz" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Teknik Direktörü: 'Kadromuz Belli Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement