Adana Demirspor'da Kombine Satışları Başladı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da Kombine Satışları Başladı

Adana Demirspor\'da Kombine Satışları Başladı

PTT 1.Lig'de yar alan Adana Demirspor Kulübü, yeni sezonun kombine bilet satışlarına başladı.

18.07.2013 14:36

PTT 1. Lig'de yar alan Adana Demirspor Kulübü, yeni sezonun kombine bilet satışlarına başladı.

Sezgi Ajans Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sezgi Yavuz, mavi-lacivertli kulübün 10 kişilik locasından 1 adet alarak 25 bin TL destek verdi.

Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi, Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Avukat Müslüm Susar'dan kombine biletini satın alan genç iş adamı Sezgi Yavuz, "Kulüp Başkanımız Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulunun, şampiyonluk yolunda vermiş oldukları mücadeleye biz iş adamları gereken desteği fazlasıyla vermeliyiz. Adana Demirspor'un süper lige çıkma mücadelesinde üzerime düşen görev neyse her zaman için yapmaya hazırım. Kentimizdeki diğer iş adamlarının da bu yolda ilerleyen Adana Demirsporumuza destek olması gerekiyor" dedi.

Satışa sundukları kombine biletlere ilk olarak genç bir iş adamının sahip çıkmasının şampiyonluk adına mücadele veren Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulunu daha çok heyecanlandırdığı söyleyen Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi, Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar ise, "Genç işadamımız Sezgi Bey'in gösterdiği duyarlılığa çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bu anlamda örnek olmuştur. Tek hedefi şampiyonluk olan Adana Demirspor Kulübü'ne desteğin, sezon başından itibaren verilmesini istiyoruz. Kentimizdeki sivil toplum örgütlerimiz, Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borası ile siyasi büyüklerimizin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da Kombine Satışları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement