Adana Demirspor'da Alacaklar Ödendi - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da Alacaklar Ödendi

Adana Demirspor\'da Alacaklar Ödendi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, futbolcular ve teknik heyete Yılbaşı yemeği verdi.

01.01.2014 17:14

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, futbolcular ve teknik heyete Yılbaşı yemeği verdi. Yemekte konuşan Aydoğdu, futbolcuların ve teknik heyetin alacaklarını ödediklerini söyledi.

Göreve yeni başlayan Başkan Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, başta futbol takımı olmak üzere, alt yapı antrenörleri ile kulüp çalışanlarına yılbaşı akşamı sürpriz yaptı. Yüzevler Kebap Salonu'ndaki yemeğe Aydoğdu, kızının ameliyatı nedeniyle İstanbul'dan telefonla bağlandı. Adana Demirspor camiasının büyüklüğüne vurgu yapan Aydoğdu, mavi-lacivertli aileyi el birliği ile daha da büyütmeye kararlı olduklarını söyledi. Başkan Aydoğdu, başarının gelmesi için bir aile gibi bütünleşerek hareket etmeleri gerektiğini ifade ederek, oyuncular ve teknik heyetten birlik olmalarını istedi. Aydoğdu, "Büyük şirketlere bakın. Ailece birlik içinde yönetildikleri için büyükler. Biz de bir aileyiz. Biz de Adana Demirspor'u hep birlikte yönetmeliyiz. 'Ben' değil, 'biz' demeliyiz. Böyle davranırsak başarı daha kolay gelir. Böyle davranırsak kale duvarı gibi sapasağlam kalırız. Başarıda da başarısızlıkta da birbirimize kenetlenmeliyiz. Biz yönetim olarak bu olguya sahip çıkacağız. Sizden de istediğim birbirinizi sevin, saygı duyun ve birlikte hareket edin. Birlik her zaman camiaları güçlü kılar" dedi.

Başkanı Selahattin Aydoğdu, profesyonel yapının yanı sıra yılbaşı akşamı alt yapı antrenörlerinin de alacaklarına mahsuben ödeme yaptıklarını belirterek, "Altyapımızdan daha geniş kapsamlı çalışma bekliyorum. Adana Demirspor'da büyük cevherler yetişti. Altyapımız yeni Muharrem Gülergin'ler, yeni Füze Selami'ler, yeni Fatih Terim'ler, yeni Hasan Şaş'lar yetiştirmelidir" diye konuştu.

Adana Demirspor Yönetim Kurulu, gecede futbolcular, antrenörler ve personel dahil herkese hediye verdi. Adana Demirspor ailesini bir araya getiren yemeğin sonunda ise yılbaşı pastası kesildi. Pastayı Mavi-Lacivertli kulüp adına kaptan Efe İnanç kesti.

MUSTAFA UĞUR: "MUTLU OLDUM"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, yapılan jestlerden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Takımın en büyük sorununun maddi sıkıntı olduğunu, bugünkü ödemelerle daha da rahatladıklarını belirten Uğur, "Bundan sonra bize düşen görev işimizi en iyi şekilde yapıp Adana Demirspor'u başarıya ulaştırmaktır Bugün yapılan jest beni çok duygulandırdı. Adana Demirspor camiasını büyüklüğünü bir kez daha gördüm. Futbolcularım adına yönetime yaptıklarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Futbolcular adına söz alan kaptan Efe İnanç, bundan sonraki süreçte her şeyin daha güzel olacağını söyledi. Kaptan Efe, verilen bu yemeğin camiada ve takım içerisinde birlik, beraberlik ve samimiyet ortamını artıracağına inandığını belirterek, "Bu yemek yönetimin bize, hocalarımıza ve personel arkadaşlarımıza verdiği önemi, değeri göstermektedir. İnanıyorum ki kulüpte ve takım içerisinde bu yemek sonrasında çok şey değişecektir. En başta arkadaşlık ilişkileri güçlenecek, daha samimi bir ortam olacaktır" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da Alacaklar Ödendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement