Adana'da Tahta Ralli Araba Yarışları Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika
Spor

Adana'da Tahta Ralli Araba Yarışları Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Adana\'da Tahta Ralli Araba Yarışları Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Adana'nın Pozantı ilçesinde düzenlenen Tahta Ralli Araba Yarışları'nda vatandaşlar kendi tasarladıkları araçlarla yarıştı. Yarışma eğlenceli ve heyecanlı anlara sahne olurken, izleyiciler yarışmacılara destek verdi. Yarışmayı birinci tamamlayan yarışmacılara Yörük doğasına uygun olarak ödüller verildi.

21.08.2023 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Pozantı ilçesinde bu yıl 4'üncü kez düzenlenen "Tahta Ralli Araba Yarışları"nda vatandaşlar, kendi tasarladıkları araçlarla yarıştı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Pozantı'nın Kamışlı Mahallesi'nde kaymakamlık ve muhtarlık öncülüğünde yapılan "Tahta Ralli Araba Yarışları"ına vatandaşlar el emeğiyle hazırladıkları 16 araçla katıldı. Yarışma, eğlenceli olduğu kadar heyecanlı anlara da sahne olurken, izleyiciler yarışmacılara tezahürat yaparak destek verdi. Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği yarışa, Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin ve mahalle muhtarı Mehmet Öner de izleyici olarak katıldı.

Yarışmacılar, 600 metrelik parkuru birinci tamamlamak için doyasıya mücadele verdiler. Yarışı kazanan yarışmacılara ödülleri de Yörük doğasına uygun olarak verildi.

Yarışmayı birinci olarak tamamlayan Abdullah Özenir'e çeyrek altın ve horoz, ikinci olan Hamza Öner'e çeyrek altın ve oğlak, üçüncü Ahmet Çakmak'a gram altın ve keçi hediye edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana'da Tahta Ralli Araba Yarışları Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement