Adana Botaş Kamp İçin Bergama'ya Gitti - Son Dakika
Spor

Adana Botaş Kamp İçin Bergama'ya Gitti

Adana Botaş Kamp İçin Bergama\'ya Gitti

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Lig ekiplerinden (TKBL) Adana Botaş, yeni sezon hazırlıkları için İzmir, Bergama'ya gitti.

10.09.2013 13:17

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Lig ekiplerinden (TKBL) Adana Botaş, yeni sezon hazırlıkları için İzmir, Bergama'ya gitti.

Baş Antröner Aziz Akkaya yönetimindeki Kırmızı Beyazlı kafile dün akşam havayolu ile İzmir'e hareket etti. 17 Eylül'e kadar kondisyon ve taktik çalışmalarını yapacak olan Adana Botaş, daha sonrasında 18 - 23 Eylül tarihleri arasında da Fenerbahçe, İstanbul Üniversitesi BGD, Beşiktaş ve Konak Belediyesi'nin de katılacağı "1.Galenos Cup" turnuvasına katılacak.

Adana Şakirpaşa Havalimanın da kısa bir açıklamada bulunan Adana Botaş Genel Menajeri Abdullah Kutlu "Çalışmalarımızın ilk bölümünü Adana'da tamamladık. İkinci etap olarak İzmir Bergama'da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz kamp dönemini iyi bir şekilde değerlendirerek sezona iyi bir başlangıç yapmaktır" dedi.

Bu arada Adana Botaş'ın, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden transfer ettiği ve 1 yıllık anlaşma sağladığı Bahar Öztürk (Barbara Turner), sağlık kontrolünden geçti. Türk statüsünde oynayacak olan Bahar Öztürk, 08 Ağustos 1984 Amerika doğumlu ve 1.83 boyunda Power Forvet pozisyonunda oynuyor.

BAHAR ÖZTÜRK, "ADANA BOTAŞ ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA"

Bahar Öztürk (Barbara Turner) sağlık kontrolünün ardından yaptığı açıklamada Adana Botaşspor'u tercih ettiği için çok mutlu olduğunu belirterek "Adana Botaş çok büyük bir camia. Adana Botaş'ın geçmişte büyük başarılara imza attığını biliyorum. Bizlerde Adana Botaşspor'u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Kamp dönemde iyi çalışarak Ligde ve Türkiye Kupasında başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Botaş Kamp İçin Bergama'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement