Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı: Hedef Ligde Kalmak - Son Dakika
Spor

Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı: Hedef Ligde Kalmak

Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı: Hedef Ligde Kalmak

Tokat Belediye Başkanı ve Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Doç.Dr.Adnan Çiçek, "Niyetimiz bu sene ligde tutunmak olacak" dedi.

25.11.2013 16:47  Güncelleme: 16:54

Tokat Belediye Başkanı ve Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, "Niyetimiz bu sene ligde tutunmak olacak" dedi.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde Tokat Belediye Plevnespor takımı yeni antrenörü Ünsal Kırıcı, kendi sahasında ilk karşılaşmasına çıkacak. Ligde geride bıraktığı 7 maçtan galibiyetle tanışamayan Plevnespor, Çankaya Belediyespor takımı ile çıkış yolu arayacak. Tokat Belediye Başkanı ve Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Plevnespor'da işler şuana kadar beklediğimiz gibi gitmediğini ifade ederek, "Ama bizim açımızdan hala her şey bitmiş değil. Son dörde kalan takımlar play-off maçları yapacaklar. Son iki takım küme düşecek. Biz erken tedbir aldık hocayı değiştirdik. İnşallah bundan sonraki süreçte hoca ile birlikte takıma katkı yapacağız. Niyetimiz bu sene ligde tutunmak olacak. Sondan 5'nci olabilir miyiz bunu çabalayacağız" şeklinde konuştu.

Çankaya Belediyesi'nin maçına Tokat seyircisini davet eden Başkan Çiçek, "Yene bileceğimiz takımlardan bir tanesi. Çok şansız bir kura çektik. Çünkü yenebileceğimiz takımlarla dışarıda oynadık, yenemeyeceğimiz takımlarla içerde oynadık. İkinci yarı bu tersine dönecek. Üst üste galibiyet aldığımız takdirde bu tablonun değişeceğine inanıyorum. Biz tedbirleri aldık almaya da devam edeceğiz. Transfer çalışmalarımız hocamızın görüşleri doğrultusunda devam edecek" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı: Hedef Ligde Kalmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement