Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika
Spor

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Ligin yeni ekibi Çanakkale Belediyespor, bir firmayla ana sponsorluk anlaşması imzaladı

12.09.2013 13:41

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediye spor, bir firmayla ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, makamında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, bugüne kadar Çanakkale Belediyespor'un, belediyenin kaynaklarıyla ve bazı desteklerle ikinci ligde mücadele ettiğini söyledi.

Bu yıl birinci lige yükseldiklerini belirten Gökhan, "Bu, biraz daha farklı bir lig. Oyuncu maliyetleri, deplasman masrafları olsun biraz daha bizi mali külfet içine sokacak" dedi.

Gökhan, daha önce belediyelerin amatör spor kulüplerine sınır olmaksızın destek verebildiğini, ancak yasada yapılan bir değişiklikle bunun ortadan kalktığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu nedenle sponsor arayışlarımız oldu. Bu arayışlarda 3 firma sponsor olmak için bize destek olabileceklerini ifade etti. Bugün burada öncelikle Uysal Market firmasıyla ana sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Kendileri bu yıl kulübe 250 bin liralık katkı sunacak. Bu önemli bir katkı bizim için. Bu firmanın yanı sıra Doğtaş, Çavuşköylü firmalarıyla da sponsorluk anlaşması imzalayacağız. Çanakkale Koleji ise özellikle alt yapı takımımızda forma giyen oyuncuların eğitim masraflarını karşılayacak. Kendilerine duyarlılıklarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

Kulüp Başkanı Başkanı İsmet Güneşhan ise birinci ligde kalıp, uzun yıllar başarı göstermenin kendileri için daha önemli olduğunu vurgulayarak, "Bunun için mutlaka kentteki herkesin, özellikle kurum ve kuruluşlarımızın destek ve yardımcı olması gerekiyor. Manevi desteğin yanında maddi destek de son derece önemli. Bu yıl ana sponsorumuz Uysal Market. Kendilerine teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Firmanın sahibi Süleyman Uysal ise bugün imzaladıkları sözleşmeyi kesinlikle sponsorluk anlaşması olarak görmediklerini söyleyerek, "Kendimizi bu kentin ve takımın bir parçası olarak görüyoruz. Bu takımın ligde başarılı olması için sadece sponsorluk çerçevesinde değil, tüm yıl boyunca gönülden isteyerek desteklerimizin devam edeceğini açık ve net olarak söylüyorum" ifadesini kullandı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement