Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'dan gol şov! Edin Visca'dan müthiş dönüş - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'dan gol şov! Edin Visca'dan müthiş dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın istifasının ardından çıktığı ilk maçta sahasında Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti. Sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Edin Visca, 77'de oyuna girdikten sonra bir gol bir asistlik katkı verdi.

12.03.2023 18:24  Güncelleme: 09:20

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında formda takımlardan Adana Demirspor'u 4-1'lik mağlup etti. Abdullah Avcı'nın yokluğunda Bordo-Mavililer ilk maçında farka koştu. Takımı yardımcısı Orhan Ak yönetti.

İLK YARIDA DÜELLO

Trabzonspor, 8. dakikada Yusuf Yazıcı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Adana Demirspor'da Younes Belhanda 22. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Adana Demir, 45+1'de Badou N'Daiye'nin golüyle eşitliği buldu. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'dan gol şov! Edin Visca'dan müthiş dönüş

VİSCA FARKI

Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Edin Visca, 77. dakikada Siopis'in yerine oyuna girdi. Vitor Hugo, 78'de Visca'nın asistinde topu ağlarla buluşturdu, Skor 2-1'e geldi. Bu golden 3 dakika sonra 81'de Visca, Trabzonspor adına skoru 3-1 yapan golü kaydetti. Umut Bozok, 90+4. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi.

ADANA DEMİRSPOR'UN SERİSİ BİTTİ

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 41'e yükseltti. 6 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Adana Demirspor ise haftayı 42 puanda kapattı.

Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor\'dan gol şov! Edin Visca\'dan müthiş dönüş

Son Dakika Spor Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'dan gol şov! Edin Visca'dan müthiş dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • eyup yamak: Bunlar da Abdullah hocanın gitmesini mi bekliyorlarmış. 0 0 Yanıtla

Advertisement